Tăiatul cepei, probă eliminatorie la „MasterChef“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tocatul cepei, probă eliminatorie la „MasterChef“
Tocatul cepei, probă eliminatorie la „MasterChef“

Etapa preselecţiilor pentru „MasterChef" se încheie marţi, în emisiunea care va fi difuzată de la ora 20.30, la Pro TV, în care va debuta şi etapa următoare a show-ului de gătit, o probă eliminatorie, aparent banală, dar care cere măiestrie, talent şi precizie - tocarea cepei.

Potrivit unui comunicat al televiziunii, în ediţia de marţi seară va avea loc ultima etapă a preselecţiilor „MasterChef". Un taximetrist, o contabilă şi un învăţător au în comun pasiunea pentru gătit şi acest lucru îi aduce marţi seară în faţa juriului format din Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu.

Marţi seară, la Pro TV, alte zeci de arome şi ingrediente amestecate cu măiestrie se vor perinda în faţa celor trei juraţi, cu scopul de a obţine biletul de trecere în următoarea etapă: şorţul „MasterChef".

Tot în ediţia de marţi seară, cei care au primit din partea juriului şorţul „MasterChef" vor intra în următoarea etapa a show-ului, în care se vor confrunta cu o probă eliminatorie.
Aparent banală, ceapa va fi cea care va face diferenţa, pentru că aceasta cere multă măiestrie, precizie şi talent. Tăiată corect, aşa cum o face un bucătar profesionist, ceapa va fi cea care va decide cine merge mai departe în competiţie.

Toţi concurenţii care au obţinut un şorţ „MasterChef" vor intra în această probă şi vor avea la dispoziţie două boluri mari, pe care să le umple cu ceapă tăiată în două feluri. Aceştia vor fi atent supravegheaţi de cei trei juraţi, astfel că orice greşeală va fi dur taxată.

La final, numai 41 de concurenţi vor trece de această probă şi vor merge mai departe în concurs, fiind cu un pas mai aproape de mult râvnita bucătarie „MasterChef".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite