Tinerii fac „Pariu cu viaţa“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce i-a cucerit pe români cu poveşti din şatră, Pro TV lansează în această seară, de la 20.30, „Pariu cu viaţa“, primul serial muzical din România, un proiect în care protagoniştii sunt tineri aproape necunoscuţi.

Noua producţie spune povestea unor elevi de la un liceu muzical, abordând o temă preluată din seriale care s-au bucurat de un succes foarte mare în rândul adolescenţilor şi nu numai, precum „Rebelde" şi „Glee".

Noul serial se adresează tuturor generaţiilor, spun producătorii, iar din distribuţie nu vor lipsi numele importante „rulate" în proiecte anterioare ale trustului - Adela Popescu, Marin Moraru, Carmen Tănase, Dan Condurache, Elvira Deatcu, Radu Vâlcan sau Alexandru Papadopol - numai că, de data aceasta, vedetele vor fi nişte tineri cu care publicul este puţin familiarizat. Cei 20 au fost selectaţi din peste 30.000 de concurenţi înscrişi la castingul organizat în iarna trecută, iar acum ei formează trupa LaLa Band.

„Cea mai bună alegere"

Ruxandra Ion, producătorul serialului, explică de ce a mizat pentru acest sezon pe o producţie cu şi despre tineri. „Sunt copii extrem de talentaţi, elevi sau studenţi la şcoli de arte. Învaţă foarte repede, sunt dornici să capteze cât mai multă informaţie, atât de la regizori, cât şi de la actorii cu care lucrează, vor să se depăşească şi asta nu poate decât să ne bucure. Aşa că nu este greu de lucrat cu ei, dimpotrivă, te încarcă de energie şi pot să spun că am făcut cea mai bună alegere", a declarat ea.

Serialul va fi difuzat în fiecare luni, la Pro TV. Trupa LaLa Band a lansat pe piaţă prima piesă, „Stage of Joy", care se difuzează deja pe radiouri. În serial vor avea roluri episodice şi invitaţi speciali, printre care Smiley.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite