Tina Turner: Simply the best!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o carieră fulminantă în muzică, „leoaica" ştie să-şi trăiască şi acum viaţa din plin: are un iubit mai tânăr cu 16 ani, deţine două proprietăţi luxoase, în Elveţia şi în Franţa, conduce un Lamborghini construit special pentru ea şi călătoreşte cu un avion personal. Întrebată de un reporter dacă merită tot ce are, replica ei a fost: „Merit mai mult!"

La vârsta la care alte femei s-au obişnuit deja de câţiva ani cu micile bucurii ale vieţii la pensie, Tina Turner încă mai are reflexul de-a se trezi devreme, de a-şi face gimnastica de dimineaţă şi de-a repeta câţiva paşi de dans, aşa cum a făcut-o zeci şi zeci de ani. Sunt acele vechi obiceiuri la care îi este greu să renunţe şi chiar şi acum tresare dacă primeşte vreun telefon prea matinal, gân­dindu-se că producătorul ei are să-i transmită vreo modificare în program. Cumva, e de înţeles pentru un artist care a atins performanţa de-a face carieră în showbizul internaţional vreme de cinci decenii şi care şi acum tânjeşte după nebunia turnee­lor, chiar dacă n-a mai urcat pe scenă de vreo trei ani.

Departe sunt zilele în care agenda Tinei era plină de obli­gaţii şi când prea puţin din viaţa ei îi aparţinea. Astăzi, când trăieşte retrasă şi poate fi găsită fie la reşedinţa ei din Geneva, în Elveţia (mai mult pe timpul iernii), fie în vila de pe Coasta de Azur, din mica localitate Villefranche-sur-Mer, zilele trec în relaxare şi în încercarea de a-şi asuma acel joie de vivre despre care tot îi vorbesc vecinii ei francezi.

Citeşte mai mult despre viaţa legendarei Tina Turner pe OKmagazine.ro

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite