Teo face „Pariu cu viaţa“: va fi poliţistă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După un an 2011 foarte dificil, Teo Trandafir revine în televiziune dar nu în ipostaza care a consacrat-o, de realizatoare de emisiuni, ci ca actriţă, în serialul „Pariu cu viaţa", de la Pro TV.

Teo va juca rolul unei polisţiste în cel de-al doilea sezon al serialului, care va fi difuzat începând din 6 februarie. „La 43 de ani mă reinventez ca om, iar dacă-mi iese chestia asta mă declar fericită. Amuzant sau nu, rolul meu din «Pariu cu viaţa» mi se potriveşte foarte bine, ăsta e, de fapt, marele meu pariu. Am fost un realizator de emisiuni bun, mi s-a spus de-a lungul anilor că pot face film, însă marele pariu al vieţii mele este ca, la jumătatea vieţii mele, să descopăr că pot fi şi altcineva", spune vedeta TV.

În serialul „Pariu cu viaţa", Teo Trandafir va juca rolul Zânei Crăciun, o poliţistă venită de la Iaşi în Capitală, care face furori cu accentul ei. „Există o singură lege, legea mea, şi nu mă interesează de bunul-simţ, rolul meu este un vector de umor foarte puternic", mărturiseşte Teo.

„Desi nu o cunoşteam, Teo a fost o surpriză extrem de plăcută. E o profesionistă, e foarte disciplinată, e un exemplu pentru generaţia tânără. Sunt convinsă că acesta este doar începutul carierei lui Teo în serialul şi filmul românesc", a declarat producatorul serialului, Ruxandra Ion.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite