Teo Trandafir despre viitorul ei soţ: „Este un bărbat senzaţional“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teo Trandafir
Teo Trandafir

"Este un bărbat senzaţional, care nu a apărut în presă niciodată şi pe care nu îl interesează asta. M-a cerut în căsătorie nu după multă vreme. A fost o surpriză. Nu mi-e frică, dar am emoţii" a declarat Teo pentru Acasă TV.

"Mă mărit cu un om alături de care mă văd îmbătrânind. Şi nu, nu-l «cunoaşteţi». Numele lui nu a apărut niciodată în presă legat de numele meu", declara Teo Trandafir atunci când şi-a anunţat apropiata căsătorie.

Alesul lui Teo ar fi un bărbat de 43 de ani care trăieşte în Franţa. Bărbatul, fost jucător de rugby, este tatăl a doi băieţi şi este stabilit în oraşul Annecy, Franţa.

Conform apropiaţilor lui Teo Trandafir, citaţi de „Evenimentul zilei", bărbatul şi-a luat prin surprindere prietenii atunci când a anunţat pe Facebook că s-a logodit, în urmă cu două luni. Printre fotografiile postate de acesta pe site-ul de socializare se numără şi unele în care apare alături de cei doi băieţi ai săi. Viitorul soţ al lui Teo Trandafir este pasionat de Victor Hugo, Danielle Steel şi Ion Creangă, dar şi un fan înfocat al echipelor Stade Français şi Steaua. Fostul jucător de rugby este pasionat şi de poker, după cum arată profilul său de Facebook.
Teo Trandafir a anunţat că se va căsători şi că acesta este probabil cel mai fericit moment pe care l-a trăit până acum, dar nu ar vrea să îşi pună deocamdată partenerul în lumina reflectoarelor, acesta fiind o persoană privată.
"Este adevărat că urmează să mă mărit. Este probabil cel mai fericit moment pe care l-am trăit pînă acum şi cred că Dumnezeu mi l-a rezervat pentru momentul acesta ca să înţeleg că, dacă îţi înveţi lecţia, toate căile ţi se deschid. Nu mi se pare un eveniment spectaculos pentru public pentru că el nu schimbă nimic din punctul acesta de vedere, dar pentru mine întâlnirea şi eventimentul în sine au reprezentat şi reprezintă în continuare adevărate revelaţii.
Teo şi viitorul ei soţ îşi doresc ca nunta să aibă loc în această vară la Buftea, într-un cadru intim.
Vedetă de televiziune şi fost deputat, Teo Trandafir are o fetiţă pe nume Maia, în vârstă de opt ani.
În prezent, Teo Trandafir joacă în noul sezon al serialului "Pariu cu viaţa" de la Pro TV, difuzat din 6 februarie, în fiecare luni, de la ora 20.30.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite