Teo Trandafir: „Vreau să mă întorc la televizor!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teo Trandafir
Teo Trandafir

Fosta prezentatoare TV, Teo Trandafir, vrea să revină în televiziune. După mai bine de doi ani de pauză, vedeta lasă politica pentru a-şi relua cariera.

În emisiunea „Punctul de întâlnire", difuzată duminică seara la Antena 3, vedeta de televiziune a pus punctul pe „i": „Vreau să mă întorc la televizor pentru că nu ştiu să fac altceva mai bine. Aş vrea să mă întorc în televiziune, dar nu ştiu ce aş putea face, pentru ca eu să-l urmăresc pe unul sau pe altul cu maşina că se plimbă prin ploaie sau cine cu cine s-a pupat, mi-e foarte greu. Poate se inventează o nişă şi pentru dromaderi". Argumentul o aduce pe Teo în sfera profesioniştilor, asta pentru că vedeta nu ar accepta niciodată compromisul de a apărea într-o emisiune, unde viaţa scandaloasă îşi spune cuvântul.

Teo Trandafir a revenit în atenţia publicului, după ce starea sa de sănătate i-a creat numeroase probleme. Aceasta s-a îmbunătăţit considerabil după ce, la începutul anului, vedeta a fost internată la Clinica AKH din Viena şi a fost operată de pancreatită acută.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite