Teo, nuntă în stil retro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Naşii, Romeo şi Claudia Dediu, alături de finii Teo Trandafir şi Constantin Iosef
Naşii, Romeo şi Claudia Dediu, alături de finii Teo Trandafir şi Constantin Iosef

Teo Trandafir s-a căsătorit, sâmbătă, chiar de ziua ei, cu fostul rugbist Constantin Iosef. Mirii au purtat ţinute în stilul anilor ’20.

Fosta vedetă de televiziune Teo Trandafir (44 de ani) s-a căsătorit, sâmbătă, cu iubitul său, Constantin Iosef (43 de ani), fost rugbist. În aceeaşi zi, îndrăgita vedetă şi-a sărbătorit şi ziua de naştere. 

Cei doi au fost cununaţi de Romeo Dediu (chitarist Holograf) şi soţia acestuia, Claudia Dediu, care s-a ocupat şi de organizarea întregului eveniment. Alegerea nu a fost întâmplătoare, lui Romeo şi Claudiei făcându-le cunoştinţă Teo, în urmă cu 12 ani.

Ambele ceremonii, atât cea civilă, cât şi cea religioasă, s-au desfăşurat în aer liber, chiar pe peluza din interiorul studiourilor Media Pro de la Buftea, într-un cadru intim. 

Deoarece Teo a vrut o nuntă ferită de ochii presei, accesul la eveniment s-a făcut numai pe bază de invitaţie, un bodyguard verificând fiecare maşină care a pătruns în interior.

Cununia civilă a fost oficiată de primarul din Buftea, iar la ceremonia religioasă a participat şi duhovnicul vedetei. Maia, fetiţa realizatoarei TV, a ţinut coşuleţul cu petale, iar cei doi băieţi ai lui Constantin au dus la altar verighetele.

Mireasa a schimbat două ţinute

Petrecerea, la care au participat 150 de persoane foarte apropiate mirilor, s-a desfăşurat într-un cort amenajat pe malul lacului Buftea. Atmosfera a fost una retro, în stilul anilor '20. De vestimentaţia miresei s-a ocupat creatoarea de modă Liza Panait.

Teo nu şi-a dorit o rochie de mireasă albă, ci a preferat culoarea untului. Aceasta a schimbat două ţinute, ambele realizate în stilul anilor 20. Ginerele a păstrat acelaşi stil retro, purtând o redingotă, creaţie a lui Alexandru Ciucu.

Meniul a fost unul tradiţional, din care nu au lipsit sărmăluţele cu mămăligă şi purceluşii la proţap. Tortul miresei a fost din ciocolată cu fructe de pădure.
Atmosfera a  fost întreţinută de trupa Holograf, care a amânat chiar şi un concert pentru a fi prezentă la acest eveniment, trupa Taxi, Mircea Baniciu şi Mihai Mărgineanu.

Printre cei 150 de invitaţi s-au numărat Nuami Dinescu, Mircea Badea şi Carmen Brumă, Alexandru Ciucu împreună cu soţia sa, Alina Sorescu, trupa Harra, Carmen Tănase, dar şi multe alte persoane din showbiz.

La fericitul eveniment a participat doar mama lui Teo, tatăl miresei nefiind invitat. Cei doi nu au îngropat securea războiului, iar Teo încă îi reproşează că nu i-a fost alături când a avut probleme de sănătate şi că a dezvăluit presei secretele sale.

"Constantin e un om extraordinar, îmi spune deja mamă. Acum am doi copii, sunt foarte fericită."

Elena Uţă mama lui Teo

S-au cunoscut pe Facebook

Teo Trandafir şi Constantin Iosef s-au cunoscut la începutul acestui an pe Facebook. Prima întâlnire faţă în faţă a avut loc la începutul acestui an. Niciunul dintre ei nu se află la prima căsnicie.

Vedeta TV a mai fost căsătorită cu pilotul Alexandru Trandafir, iar Constantin a mai fost şi el căsătorit şi are doi băieţi. Teo are şi ea o fetiţă de 8 ani, pe care a adoptat-o.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite