Teo, în război cu tatăl său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dezamăgit că nu a fost invitat la nunta fiicei sale, Ion Uţă a atacat-o pe Teo în direct, la o emisiune televizată.

Fosta prezentatoare TV Teo Trandafir (44 de ani) şi tatăl său, Ion Uţă (70 de ani), nu îngroapă securea războiului. Cei doi nu-şi mai vorbesc din perioada în care Teo a avut grave probleme de sănătate. Aceasta s-a supărat pe tatăl său, deoarece nu a vizi­tat-o nici măcar o dată la spital. Tot în acea perioadă, Ion Uţă a apărut la diverse emisiuni în care a dezvăluit câteva secrete din viaţa vedetei.

Acest lucru a deranjat-o pe fosta realizatoare TV, ea hotărând să rupă orice relaţie cu tatăl său. „M-a durut în sufletul meu şi în toate dimensiunile mele de copil că nu a venit la Viena, dar că era mereu la televizor. Faptul că părintele meu mi-a făcut asta, m-a durut", a declarat Teo în cadrul emisiunii „Poveştiri adevărate". 

„Nunta a fost făcută cu prea mult fast"

Supărarea lui Teo a fost atât de mare, încât nici măcar în cea mai fericită zi din viaţa sa nu a vrut ca tatăl ei să-i fie alături. Aceasta nu l-a chemat la nunta sa, care a avut loc pe 2 iunie.

Ion Uţă a fost foarte dezamăgit că fiica sa nu l-a invitat la eveniment. Ion Uţă a declarat într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii „Drept la ţintă" de la Kanal D, că şi-ar fi dorit foarte mult să fie alături de fiica sa în ziua nunţii, dar că nu a fost invitat.

„Nu am fost la nuntă că nu m-a chemat nimeni. Dacă m-aş fi dus la nuntă, cu siguranţă m-ar fi dat afară. Mi-a spus că a pus punct cu mine şi că nu mai fac parte din familia ei", a declarat doctorul Ion Uţă.

În ceea ce priveşte nunta, Ion Uţă susţine că nu a fost deloc încântat de acest eveniment, că a fost făcut cu prea mult fast şi că nu i s-a părut normal ca invitaţii să fie serviţi cu inimi de căprioară.

„Nunta nu mi-a plăcut pentru că sunt misogin şi bătrân. A fost un fast contrastând cu tot ce ştiu eu. Sunt nebuni că au mâncat inimile căprioarelor", a mai spus tatăl lui Teo.

Doctorul a mai mărturisit că nu este supărat pe fiica sa şi că, în ciuda tuturor acestor divergenţe, Teo rămâne în sufletul său.  „Fata mea a fost şi rămâne pentru mine tot ce am avut pe lume şi o voi iubi cu sau fără voia ei, cu sau fără aprobarea ei. Ea rămâne un Dumnezeu pentru mine, deşi s-a dovedit puţin făţarnică", a mai spus Ion Uţă.

El a mai susţinut că nu s-a putut abţine, şi că i-a trimis un mesaj de felicitare fiicei sale, dar că aceasta nu i-a răspuns. „Am aflat din ziar şi am verificat să văd dacă mi-a trimis mesaj... Aveam 300 de SMS-uri şi nu apucasem să le citesc decât aseară foarte târziu! Era un mesaj rece, politicos, ceva cu mult succes în noua ta viaţă...", a replicat fosta realizatoare TV.

"Nu am fost la nuntă că nu m-a chemat nimeni. Dacă m-aş fi dus la nuntă, cu siguranţă m-ar fi dat afară."

Ion Uţă tatăl lui Teo Trandafir

Teo a vrut să-şi pedepsească tatăl

Psihologul Keren Rosner ne-a declarat că în asemenea situaţii, relaţia părinte - copil poate fi afectată de probleme, conflicte mai vechi care s-au accentuat în timp. „Probabil relaţia dintre Teo şi tatăl său nu a decurs aşa cum şi-ar fi dorit artista şi, în acest caz, ea şi-a creat convingerea că nu este iubită de părintele său“, spune Rosner.

„Comportamentul tatălui de-a lungul timpului nu a făcut altceva decât să îi confirme convingerile lui Teo. Faptul că aceasta nu l-a invitat la nunta sa, un eveniment atât de important în viaţa oricărei persoane, poate veni fie dintr-o supărare foarte puternică, fie din sentimente negative faţă de acesta. Hotărârea ei poate fi privită ca un gest-pedeapsă de genul: dacă pe tine nu te-a interesat de mine, nici pe mine nu mă interesează de tine.

Pe de altă parte, există posibilitatea ca prezenţa tatălui la eveniment să creeze o atmosferă tensionată sau să trezească sentimente neplăcute, amintiri mai puţin frumoase. În acest caz, Teo a preferat să nu-l invite pentru a evita disconfortul într-o zi atât de importantă“, a adăugat psihologul.

Vedete cu ambiţii, necazuri cu părinţii

Teo Trandafir nu este singura vedetă care se află în conflict cu unul dintre părinţi. Nicoleta Luciu nu vorbeşte nici ea cu tatăl său, Ion Luciu, de foarte mult timp, deoarece este supărată că acesta a căzut în patima alcoolului. Vedeta a declarat în trecut că, în copilărie, tatăl său o agresa aproape de fiecare dată când consuma prea mult alcool.

Nicoleta Luciu nu și-a invitat tatăl nici la nuntă, nici la botezul tripleţilor 

Din această cauză, Ion Luciu nu şi-a cunoscut nepoţii şi nici nu a fost invitat la botezul tripleţilor. În schimb, frumoasa actriţă şi cântăreaţă este în relaţii foarte bune cu mama şi cu soacra sa.

Nici  prezentatoarea TV Gabriela Cristea nu a păstrat o relaţie strânsă cu părinţii săi. Eugeniu Cristea este tatăl a doi copii, Gabriela şi Emil, însă niciunul dintre ei nu a păstrat legătura cu părintele lor, mai ales după ce mama acestora a murit.

Vedeta TV nu ar mai fi dat pe acasă de aproape 20 de ani. Potrivit declaraţiilor acesteia, părinţii ei au acuzat-o în repetate rânduri că este o femeie cu moravuri uşoare de a reuşit să se angajeze în televiziune şi că relaţia lor s-a rezumat de multe ori la ajutoare financiare din partea Gabrielei.

Cântăreaţa Ana-Maria Ferentz nu şi-a văzut tatăl timp de 25 de ani, după ce părinţii ei s-au despărţit pe când vedeta avea 5 ani. În urmă cu doi ani, aceştia şi-au reînnodat relaţia.

De asemenea, Monica Gabor, fosta soţie a lui Irinel Columbeanu, nu şi-a putut ierta tatăl pentru scandalurile şi bătăile de care a avut parte în copilărie. De altfel, tatăl vedetei era cunoscut în Gâşteni, comuna natală a acestuia, pentru comportamentul său agresiv la beţie.

Nicoleta Luciu nu și-a invitat tatăl nici la nuntă, nici la botezul tripleţilor
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite