Taylor Swift a câştigat acelaşi premiu ca Michelle Obama

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Taylor Swift, câştigătoare a Premiului The Big Help
Taylor Swift, câştigătoare a Premiului The Big Help

Cântăreţii Taylor Swift şi Justin Bieber au fost marii câştigători ai Galei Kids' Choice Awards 2012, care a avut loc sâmbătă seară, la Los Angeles, şi la care a participat şi prima-doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama.

Cântăreaţa de muzică country Taylor Swift a primit Premiul The Big Help, în prezenţa lui Michelle Obama, care a fost deţinătoarea distincţiei în urmă cu doi ani, pentru promovarea sportului şi a unui stil de viaţă sănătos în rândul copiilor. Swift a fost premiată pentru că a promovat lupta împotriva violenţei în rândul tinerilor şi a ajutat la strângerea de fonduri pentru victimele tornadelor din sudul Statelor Unite ale Americii, relatează Mediafax.

Justin Bieber a primit premiul pentru Cel mai bun cântăreţ, în urma votului publicului.

Printre premianţii serii s-au mai numărat Selena Gomez, care a primit trofeul pentru Cea mai bună cântăreaţă, şi starurile seriei „Amurg/ Twilight" Kristen Stewart şi Taylor Lautner, care au primit trofeele pentru cea mai bună actriţă de film, respectiv, cel mai bun actor în filme de acţiune. Katy Perry a primit trofeul pentru cea mai bună voce dintr-un desen animat, iar Adam Sandler a primit premiul pentru cel mai bun actor.

„Alvin şi veveriţele: Naufragiaţii" a fost desemnat filmul preferat, „SpongeBob SquarePants" - cel mai bun desen animat de televiziune, „Puss in Boots" - cel mai bun film animat.

Gala Kids' Choice Awards a fost prezentată de Will Smith.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite