Tavi Colen îl ameninţă pe Alin Oprea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La şase ani după ce s-au despărţit, Alin Oprea şi Tavi Colen, foşti colegi în  trupa Talisman, au dezgropat securea războiului.

Alin Oprea a început conflictul şi a declarat că Tavi a decis să părăsească brusc formaţia, în iarna lui 2006. Plecarea acestuia a avut ca efect anularea zecilor de concerte pe care Talisman le avea programate. Deşi Alin susţine că a încercat să ia ulterior legătura cu Tavi, acesta nu i-a răspuns.

Scandal fără perdea

În ultimele zile, cei doi s-au războit în declaraţii care au trecut dincolo de sfera profesională şi s-au mutat în cea personală, Alin Oprea ajungând să susţină că Tavi a divorţat de două ori şi a lăsat un copil să crească fără tată. Mai mult, deşi au împărţit scena timp de zece ani, Alin Oprea l-a acuzat pe Tavi că nu ar avea voce.

Afectat de tot felul de acuzaţii, Tavi Colen a ţinut să lămurească lucrurile, luni seară, în emisiunea „Un Show Păcătos", de la Antena 1. Potrivit site-ului postului de televiziune, pe Tavi Colen l-a deranjat cel mai mult faptul că Alin l-a acuzat că şi-a abandonat băieţelul. Tavi Colen a ajuns să-l ameninţe pe fostul său coleg spunând că dacă va continua să facă referiri la familia sa, îl va „spulbera" fără menajamente.

Trupa Talisman s-a format în 1996, iar la sfârşitul anului 2006, Tavi Colen şi Alin Oprea s-au despărţit. Ulterior, Alin Oprea a continuat să cânte în trupa Talisman, alături de cinci instrumentişti. 

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite