Sute de fani înfocaţi ai cântăreţei Lady Gaga au aşteptat ore în şir să intre în Monster Pit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sute de fani au aşteptat să intre în zona Monster Pit, pentru a fi cât mai aproape de Lady Gaga
Sute de fani au aşteptat să intre în zona Monster Pit, pentru a fi cât mai aproape de Lady Gaga

Diseară, de la ora 20.30, Lady Gaga va încinge atmosfera în Piaţa Constituţiei. Încă de dimineaţă, câteva sute de tineri costumaţi ca personajele din show-urile lui Lady Gaga au aşteptat chiar şi opt ore în Piaţa Constituţiei pentru a prinde un loc în Monster Pit, spaţiul cel mai apropiat de scenă, dedicat fanilor înfocaţi.

În zona pentru care toată lumea se luptă vor fi primiţi 1000 de fani. Băieți pe tocuri veniți cu iubitul, fete rujate cu negru, frizuri rase în părți și în toate culorile curcubeului - fanii au abordat ținute cât mai excentrice pentru a fi primiți cât mai aproape de idolul lor, poate cea mai excentrică vedetă din mainstreamul ultimilor ani.

Alegerea norocoşilor care o vor vedea pe Lady Gaga din celebrul Monster Pit se va face exclusiv de către reprezentanţii artistei. Aceştia vor selecţiona fanii îmbrăcaţi în cele mai excentrice haine.

Artista a sosit miercuri dimineaţă la Bucureşti, însă a stat în jur de patru ore în autocarul cu care a venit din Bulgaria şi care a fost parcat în faţa hotelului Athénée Palace Hilton din centrul Capitalei. Ea a fost întâmpinată de zeci de fani adunaţi în faţa hotelului unde este cazată.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite