Stupizii au talent: „Mister Trage-pârţuri“, dansatorul din buric şi bolovanul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Mister Trage-pârţuri“
„Mister Trage-pârţuri“

Succesul formatului internaţional al show-ului „Britain's Got Talent" se bazează nu doar pe selecţia a celor mai talentaţi concurenţi, ci şi pe includerea în emisiune a unor prestaţii stupide sau haioase, „sarea şi piperul" show-ului. „Adevărul" a făcut o selecţie a acestor momente din ediţiile internaţionale ale celebrului format TV.

În 2009, la Britain's Got Talent un concurent care a defilat cu numele de scenă Mr. Methan a bulversat audienţa şi a orpilat juriul prin „talentul" său de a flatula la „cerere", pe un fundalul sonor al valsului „Valurile Dunării" al lui Johann Strauss. Ruşinat probabil de fapta sa, eroul negativ al acestui story zgomotos a avut decenţa să-şi acopere faţa cu o inedită pereche de ochelari din postav verde.


Tot în 2009, un grup format din patru tineri au avut curajul să execute, la „Sweden's Got Talent" un număr de dans în pielea goală, singurele accesorii pentru a-şi acoperi goliciunea fiind nişte discuri mobile de carton. Spre norocul lor şi al asistenţei, discurile nu le-au căzut din mână în timp ce acestea erau schimbate în timpul execuţiei diferitelor figuri de dans.
Dacă despre ei se poate spune că au fost amuzanţi şi simpatici, britanicului Peter Coghlan alias Mamma Trish ( Britain's Got Talent 2009) i se poate pune eticheta „scabros". În ciuda excesului ponderal şi a valurilor de grăsime de pe burtă, Mamma Trish a executat un dans din buric într-o manieră „dezgustătoare" care nu poate fi descrisă în cuvinte.
În schimb, show-ul concurentului numit Regurgitator, deşi „greţos" a fost bine primit de juriu şi de public: acesta a înghiţit cinci monezi pe care apoi le-a scos apoi pe gură afară, fără mare efort. Acelaşi lucru l-a făcut şi cu o bilă mare cât deschiderea gurii sale. Un alt concurent, „Water Man", care a concurat la Germany's Got talent în 2010 a reuşit o performanţă similară: a înghiţit cinci litri de apă, apoi şi-a transformat aparatul digestiv într-o „fântână arteziană". Pe parcursul a diferite ediţii ale show-ului, au mai existat şi alţi înghiţitori: de săbii, de lame, de baloane umflate.
În ceeea ce-i priveşte pe cei chinuiţi de talentul vocal, una dintre cele mai penibile interpretări ale piesei „Alejandro" (din repertoriul Lady Gaga) s-a regăsit pe scenele de la „Românii au talent" din 2011.

Americanul Primitivo Montoya s-a făcut de râs când, în timpul prestaţiei artistice, la ediţia din 2011 a America Got's Talent, a căzut ca un bolovan de pe scenă.

Dar, până la urmă, cea mai stupidă prestaţie este cea a duetului de greci care, spre amuzamentul juriului şi al internauţilor care urmăresc scena pe YouTube, au cântat la pian folosindu-se de organele sexuale. Dacă numărul lor a fost trucaj sau nu, nu se ştie. Invidia bărbaţilor de pretutindeni, mai mult sau mai puţin dotaţi cu talent, este probată de numărul imens de vizualizări şi comentarii.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite