Steven Tyler, accident cu dinţi pierduţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steven Tyler
Steven Tyler

Steven Tyler (63 de ani), solistul trupei Aerosmith, a căzut în baia camerei de hotel în care era cazat, în Paraguay, şi s-a tăiat la faţă şi şi-a pierdut doi dinţi.

Tyler a fost transportat la spital, unde i s-au pus nişte copci şi i s-au reparat dinţii, potrivit purtătorilor de cuvânt ai clinicii. El se simţea bine când a fost externat.

Muzicianul în vârstă de 63 de ani urma să cânte ieri în Paraguay, alături de colegii săi din trupa Aerosmit, în cadrul unui turneu în America de Sud . Concertul a fost amânat cu o zi, potrivit organizatorilor show-ului.

„Domnul Tyler a avut un mic accident, care îl împiedică să fie pe scenă în seara aceasta", a spus presei Marcelo Antunez, purtător de cuvânt al organizatorilor locali ai concertului.

Nicolas Garzia, de la compania care a organizat concertul din Paraguay, a scris pe platforma Twitter că Tyler era deshidratat şi avea probleme intestinale, iar din acest motiv a căzut.

Trupa americană se află în această perioadă în studiouri, unde înregistrează cel de-al 15-lea album din carieră. Aerosmith a concertat şi în România, pe 18 iunie 2010, în Capitală.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite