Stelele de mare, gata de sărbătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inna, Alexandra Stan, Mihai Trăistariu, Andreea Bănică şi alte vedete de la malul mării vor petrece Crăciunul acasă, însă cei mai mulţi dintre ei vor munci de Revelion.

Ca în fiecare an, Sărbătorile sunt o perioadă aglomerată, dar şi prolifică, pentru cântăreţi. Ofertele de concerte curg din toate părţile, mai ales în noaptea de Anul Nou, aşa că pentru mulţi artişti Revelionul e o zi de muncă, nicidecum una de petrecere. Crăciunul, în schimb, e o sărbătoare dedicată familiei.

Inna îşi va colinda vecinii

S-a zvonit că de Revelion va concerta pentru miliardarii care se desfată la Monte Carlo, pentru o sumă fabuloasă. Frumoasa Inna, care a cucerit toată lumea cu melodiile sale, spune însă că de Sărbători va fi acasă, la Mangalia, dar va merge şi la munte, tot alături de cei dragi. Dacă tot anul colindă lumea întreagă şi susţine concerte în diverse ţări, de Crăciun, cântăreaţa îşi va colinda doar vecinii.

„Anul acesta îmi petrec Crăciunul şi Revelionul acasă, iar asta mă face fericită. O să merg cu colindul la vecini, iar dorinţa mea cea mai mare este să ningă", a declarat Inna pentru „Adevărul". Celebra artistă spune că îşi doreşte foarte mult un al treilea album, plin de hituri. „E adevărat că mă grăbesc, ţinând cont că abia l-am lansat pe al doilea, dar aşa îmi place mie, să primesc darurile înainte de termen", a declarat interpreta hitului „Hot".

Alexandra Stan pleacă la Berna

Alexandra Stan, care a cucerit lumea cu piesa „Mr. Saxobeat", îşi promovează în prezent noul single, „1.000.000", ce se anunţă de pe acum un nou succes. Vedeta va petrece Crăciunul acasă, la Constanţa, alături de părinţii ei, această vacanţă fiind singurul dar pe care şi-l doreşte de la Moş Crăciun. De Revelion va concerta la Berna, capitala Elveţiei. „Concertul de Revelion este un eveniment corporate. Nu este un show special şi va fi un concert cu circuit închis. Alexandra a concertat des în Elveţia, este una dintre ţările în care ea a avut cel mai mare succes", spune Andrei Nemirschi, impresarul Alexandrei. 



Mihai Trăistariu va concerta în ţară în noaptea dintre ani. „Am concerte la Piatra Neamţ, Piteşti, Poiana Braşov, Sinaia, Buşteni şi Bucureşti", spune artistul. Pentru fiecare concert, Trăistariu va primi un onorariu de 3.000 de euro. Cel mai inedit Revelion? „Cel din 2007, când am avut trei spectacole în România, apoi am luat un charter, iar la miezul nopţii eram în drum spre Grecia. Am concertat în aceeaşi noapte şi la Atena", spune Trăistariu.

Andreea Bănică, acasĂ de crăciun

Andreea Bănică va fi de Crăciun acasă, alături de soţul ei, Lucian, şi de fetiţa Sofia, în vârstă de doi ani şi jumătate, iar de Revelion va avea şase concerte - la Târgovişte, Otopeni şi Bucureşti. „Toate Crăciunurile le fac cu familia, pentru că aşa mi se pare normal, dar de Revelion muncesc întotdeauna. Cred că aş înnebuni să văd că alţii cântă, iar eu stau şi mă distrez", a spus artista.

Claudia Pavel (Cream) nu şi-a programat niciun concert de Sărbători. „M-am întors de curând din Statele Unite. De Crăciun voi fi alături de părinţii mei, care vin la mine, la Bucureşti, iar de Revelion voi pleca într-o vacanţă. Nu spun unde, este secret", a spus Claudia zâmbind.

image

Laurenţiu Duţă va petrece Sărbătorile muncind. „Mă ocup de producţia muzicală de la «X Factor», iar galele sunt până la data de 31 decembrie. Crăciunul îl voi prinde muncind, dar îmi voi face timp şi pentru familia mea". De Revelion, artisul constănţean va avea două concerte la Caransebeş. „Aşa petrecem noi, artiştii, în fiecare an, la concerte, cu şampanie în pahare de plastic, abia spre dimineaţă ne putem bucura puţin de petrecere", spune Laurenţiu. Ce-şi doreşte să-i aducă Noul An? „Să fim sănătoşi, iar de ziua fetiţei mele să mergem în excursie la Disneyland".

"De Revelion muncesc întotdeauna. Cred că aş înnebuni să văd că alţii cântă, iar eu stau şi mă distrez.''
Andreea Bănică cântăreaţă

"O să merg cu colindul la vecini, iar dorinţa mea cea mai mare este să ningă.''
Inna cântăreaţă

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite