Stela Popescu: „Şcoala de teatru românească are loc şi pe Broadway“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stela Popescu a primit o stea pe Walk of Fame din Capitală
Stela Popescu a primit o stea pe Walk of Fame din Capitală

Actriţa Stela Popescu a declarat astăzi, când a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor din Bucureşti, că şcoala de teatru românească a creat valori care şi-ar găsi locul şi pe Broadway, potrivit Mediafax.

Stela Popescu a mai adăugat că şcoala de teatru românească se află „printre primele trei din lume". „Ţi se dă sentimentul că nu ai trăit degeaba (...) că ai dăruit ce ţi-a fost dăruit ţie. Vreau să trăiesc până la 120 de ani... ai dumneavoastră", a adăugat Stela Popescu, înainte ca steaua care i-a fost dedicată să fie dezvelită.

Primarul General al Municipiului Bucureşti, Sorin Oprescu, i-a înmânat actriţei „Placheta Bucureştiului" pentru merite deosebite în slujba teatrului şi filmului românesc.

La evenimentul care a avut loc în Piaţa Timpului din Capitală, au fost prezenţi şi actorii Nae Lăzărescu, Vasile Muraru, Monica Davidescu, Alexandru Arşinel, Cristina Stamate şi George Mihăiţă.

Înainte de finalul evenimentului, cele câteva zeci de persoane adunate în Piaţa Timpului i-au cântat „La mulţi ani" actriţei, care va împlini 76 de ani pe 21 decembrie.
Pe Aleea Celebrităţilor au mai primit stele: Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Maia Morgenstern, Alexandru Tocilescu, Tamara Buciuceanu-Botez, Ileana Stana Ionescu, Sebastian Papaiani, Draga Olteanu Matei şi Mircea Albulescu.
Proiectul cultural „Walk of Fame" este iniţiat de Teatrul Metropolis şi magazinul Cocor, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite