Ștefan Bănică Jr. nu comentează gestul soției lui. Află ce spune psihologul despre această situație

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Bănică jr.
Ştefan Bănică jr.

La Gala Premiilor Vip din acest an Andreea Marin a avut o reacție neașteptată. Aceasta a confruntat-o pe Adriana Nicolae întrebând-o în fața spectatorilor și a telespectatorilor dacă este adevărat că Ștefan Bănică Jr. este tatăl copilului ei.

Contactat de jurnaliștii Adevărul, soțul vedetei a refuzat să comenteze gestul Andreei. El a precizat doar că există un proces care se derulează în acest sens (tabloidul care a dat știrea cum că Ștefan Bănică Jr. ar fi tatăl copilului Adrianei a fost dat în judecată de familia Bănică).

Nici Andreea Marin Bănică, nici Adriana Nicolae nu au putut fi contactate pentru a comenta cele întâmplate, ele nu au răspuns la telefon.

Pe de altă parte, psihologul Keren Rosner susține că „reacția Andreei Marin a venit probabil din nevoia de a lămuri situația în fața opiniei publice, vedeta fiind convinsă de faptul că un astfel de gest va fi puternic mediatizat. Este posibil ca declarațiile date de Adriana Nicolae la momentul respectiv să reprezinte un episod care a marcat-o pe Andreea Marin suficient de mult încât a dorit să lămurească acestă problemă".

Specialistul a precizat și faptul că o altă explicație a gestului ar putea fi avertizarea celor care intenționează să o atace ăn orice fel.

„Andreea este o persoană foarte atentă cu imaginea sa, o persoană pasională în tot ceea ce o privește. Ca o explicație secundară a gestului este posibil să existe la mijloc și o tendință de a o umili, sau măcar de a o pune la punct pe domnișoara în cauză. Poate fi și un avertisment pentru oricine ar vrea să încerce pe viitor să îi atace imaginea sau familia, pentru persoanele care doresc să îi știrbească prestigiul construit în atâția ani", a adăugat Keren.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite