Ştefan Bănică, zece ani de concerte de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Bănică susţine un nou „maraton“ muzical de Sărbători
Ştefan Bănică susţine un nou „maraton“ muzical de Sărbători

Ştefan Bănică va susţine în această seară, la Sala Palatului din Capitală, primul concert de Crăciun dintr-o serie de cinci spectacole programate până pe 18 decembrie. În acest an, cântăreţul aniversează zece ani de când concertează pentru fanii săi în preajma Sărbătorilor de iarnă.

Spectacole cu casa închisă

Aniversarea se anunţă una specială: un show complex cu muzică live, proiecţii grafice, decoruri şi lumini spectaculoase, dansatori şi invitaţi se seamă.
Devenite deja o tradiţie, concertele susţinute de Bănică jr de Crăciun au ajuns să fie sold-out în fiecare an şi chiar suplimentate cu încă o zi, la cererea publicului. Şi anul acesta, cererea a fost mare, aşa că organizatorii au adăugat pe lângă show-urile anunţate iniţial, pe 14, 15 şi 16 decembrie, încă două zile de spectacole, 17 şi 18 decembrie.

Şi pentru aceste două zile, biletele au fost vândute în totalitate. „Mă bucur că există interes în continuare din partea publicului, deşi oferta de spectacole de la sfârşitul anului este mult mai mare acum decât atunci când am început eu seria concertelor de Crăciun, în 2002", a declarat cântăreţul.  Alte concerte de Crăciun

În decembrie, din seria spectacolelor de Crăciun nu puteau lipsi cele susţinute de Ştefan Hruşcă şi Fuego. Turneul naţional al lui Ştefan Hruşcă a început pe 1 decembrie şi durează până pe 20 decembrie.
Astăzi, Hruşcă are concert la Casele de Cultură din Botoşani şi Suceava, iar în zilele următoare va ajunge şi în Iaşi, Bacău, Piatra Neamţ, Mediaş, Sibiu şi Braşov.

Turneul de colinde al lui Fuego a început pe 6 decembrie şi se încheie pe 23 decembrie. Astăzi, Fuego concertează în faţa Primăriei din Arad, apoi vor urma concerte în Suceava, Botoşani, Bacău, Iaşi, Bârlad, Focşani, Adjud, Piatra Neamţ şi Buzău. Demis Roussos revine şi el în România şi oferă tradiţionalul său concert de Crăciun pe 20 decembrie, la Sala Palatului din Capitală. Tot pe 20 decembrie, Vama cântă la Filarmonica „Banatul" din Timişoara. Trupa îşi promovează cel mai recent single „Copilul care aleargă către mare".

Iris îşi aşteaptă fanii la tradţionalul concert de Crăciun, ce are loc pe 21 decembrie, în club Silver Church din Capitală. Grigore Leşe are concert de colinde autentice pe 21 decembrie, la Sala Radio din Bucureşti. Pe 23 decembrie, pentru al treilea an consecutiv, Tudor Gheorghe prezintă la Sala Palatului din Bucureşti spectacolul „Degeaba", dedicat celor care au luptat în '89 la Revoluţie.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite