Status Quo, în vizită la Casa Poporului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Britanicii de la Status Quo îi vor încânta pe fanii bucureşteni cu hituri precum "Caroline" sau "In the Army Now"
Britanicii de la Status Quo îi vor încânta pe fanii bucureşteni cu hituri precum "Caroline" sau "In the Army Now"

Status Quo - trupa cu cele mai multe albume prezente în topurile britanice, după celebra The Rolling Stones - concertează, în această seară, pentru a doua oară în România, după spectacolul susţinut în 1995, la Braşov.

Înainte de show-ul de la Sala Palatului, care va începe la ora 20.00, artiştii intenţionează să facă o scurtă plimbare prin centrul Capitalei, despre care au aflat că are o arhitectură deosebită. „Am auzit foarte multe despre Nicolae Ceauşescu şi despre aşa-zisele sale palate. M-aş bucura să avem timp să vizităm centrul şi puţin din Casa Poporului, despre care am auzit că este impresionantă", a declarat solistul trupei, Francis Rossi.

VH2, în deschidere

Status Quo va interpreta la Bucureşti atât piese noi de pe albumul „Quid Pro Quo", care a fost lansat anul trecut, cât şi hituri vechi, precum „Caroline", „In the Army Now" sau „Rockin' All Over the World".
Accesul publicului în sala de spectacol se va face începând cu ora 19.00. În deschiderea concertului, de la ora 20.00, va cânta trupa VH2, Status Quo urmând să urce pe scenă după o scurtă pauză. Biletele pot fi achiziţionate şi astăzi de la Sala Palatului, la preţuri între 95 şi 385 de lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă.

O formaţie de Cartea Recordurilor

Înfiinţată la începutul anilor ‘60, Status Quo şi-a definitivat componenţa în 1967. A fost prima trupă contemporană care a cântat în faţa reprezentanţilor Casei Regale, evenimentul având loc în 1982, în cadrul unui concert caritabil. În 1986 a lansat albumul „In the Army Now", care a avut un succes comercial remarcabil. În acelaşi an, Status Quo a reuşit performanţa de a susţine trei concerte în trei ţări diferite - Marea Britanie, Elveţia şi Danemarca - în mai puţin de 24 de ore. Formaţia şi-a depăşit propriul record pe 21 septembrie 1991, când a susţinut nu mai puţin de patru spectacole în 11 ore şi 11 minute, intrând astfel în Cartea Recordurilor.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite