Soţul sopranei Amelia Antoniu: „Nu vom divorţa! Dau presa în judecată!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Amelia Antoniu, alături de fostul ei soţ ei, Niculae Gamenţ, şi de fetiţa lor
Amelia Antoniu, alături de fostul ei soţ ei, Niculae Gamenţ, şi de fetiţa lor

Avocatul Niculae Gamenţ-Antoniu, soţul sopranei Amelia Antoniu - prim-solista Teatrului de Operetă „Ion Dacian" - a declarat că va da în judecată publicaţiile care au scris despre divorţul cuplului şi care au indicat-o ca motiv al despărţirii pe fetiţa celor doi, potrivit ziarulring.com.

În urmă cu câteva zile, au apărut mai multe articole care relatau că Amelia Antoniu şi soţul ei divorţează, prima înfăţişare urmând să aibă loc pe 7 noiembrie.

„Ne-am căsătorit din dragoste şi, în timp, sentimentele dintre noi au devenit mai puternice. Am fost alături de soţia mea când a învins moartea, iar fetiţa noastră nu avea cum să constituie motiv de despărţire. Nu vom divorţa! Dau presa în judecată! Îi voi trage la răspundere pe cei care au publicat toate aceste ştiri aberante despre relaţia noastră de cuplu şi au avut tupeul să inventeze, fără a ne contacta, faptul că fetiţa noastră e motiv de divorţ. Cererea de divorţ am depus-o împreună. În orice cuplu mai există neînţelegeri, dar ale noastre au fost minore şi vom trece peste ele. Avem o familie frumoasă şi nu se va ajunge la aşa ceva", a declarat pentru ziarul „Ring" avocatul Niculae Gamenţ-Antoniu. Cei doi au o fetiţă în vârstă de 7 luni.

Soprana a fost în centrul atenţiei anul trecut, când s-a aflat la un pas de moarte din cauza unei infecţii puternice, pe care a contractat-o în Spitalul CF2. Soţul artistei o reprezintă pe aceasta în procesul cu CF2.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite