Solistul trupei Bee Gees este în comă. Medicii îi mai dau câteva zile de trăit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robin Gibb, solistul trupei Bee Gees, în timpul unui concert
Robin Gibb, solistul trupei Bee Gees, în timpul unui concert

Robin Gibb, solistul formaţiei Bee Gees, este în comă profundă, iar medicii îi mai dau foarte puţine zile de trăit. Gibb se luptă de un an cu cancerul de ficat şi colon, iar la sfârşitul lunii martie solistul a fost diagnosticat cu pneumonie.

Soţia sa şi fiica sa, Melissa, de 37 de ani, precum şi fratele său se află la căpătâiul bolnavului, care a fost transportat, sâmbătă seară, de urgenţă la o clinică privată din Chelsea.

„Ne rugăm să fie bine. Întotdeauna a fost optimist şi s-a gândit că poate învinge această boală", a spus un reprezentant al familiei.

Specualaţiile privind starea de sănătate a artistului au fost alimentate şi de apariţia acestuia. Robin Gibb era din ce în ce mai slab. În februarie, Gibb susţinea că „tumoarea aproape a dispărut" şi că se simte fantastic.
Robin Gibb a fost internat pentru câteva zile în octombrie 2011, din cauza unor dureri abdominal severe, fiind diagnosticat cu o inflamaţie a colonului.

Cântăreţul, care este vegetarian şi nu consumă alcool sau alte substanţe nocive, suferea de dureri de stomac de mulţi ani, medicii nefiind capabili să determine cauza exactă a acestora.

În 2010, Gibb a suferit o operaţie din cauza unei ocluzii intestinale, aceeaşi afecţiune care a dus şi la moartea fratelui său geamăn Maurice, în 2003.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite