„Socaciu scoate castanele din foc cu mâna altuia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marina Almăşan şi George Cornu
Marina Almăşan şi George Cornu

George Cornu, iubitul Marinei Almăşan, spune că întregul scandal iscat în jurul poveştii lor de dragoste a fost provocat de soţia sa, Oana, şi de Victor Socaciu.

George Cornu a făcut, la  „Acces Direct" de la Antena 1, o serie de declaraţii în legătură cu articolelel apărute în presă privind idila sa cu Marina Almăşan.
Miliardarul timişorean spune că scandalul ar fi fost unul regizat şi îl acuză pe parlamentarul PSD: „Victor Socaciu scoate castanele din foc cu mâna altuia." „Soţii noştri au pus pe cineva să facă poze. Poze care nu demonstrează nimic.

Soţia mea l-a sunat pe Socaciu, după care el s-a ocupat de toată această regie. S-au spus tot felul de minciuni: că ne-am sărutat, că ne-am dus la Milano şi am stat la hoteluri scumpe. Am fost cu Marina la Milano, ca să ne relaxăm, am stat chiar în camere diferite", a declarat Cornu într-o intervenţie telefonică la emisiunea „Acces Direct". George Cornu a mai declarat, într-un interviu pentru ziarul „Click!", că el şi Marina nu s-au ascuns, iar întâlnirile lor au fost doar ca între buni prieteni: „Şi ce dacă (Marina, n.r) era căsătorită? Nu se mai găsesc femei căsătorite şi bărbaţi căsătoriţi care se întâlnesc în anumite împrejurări? Noi suntem prieteni foarte buni".

Vor petrece Paştele împreună

Cornu îşi doreşte să aibă un viitor alături de prezentatoarea TV. „Marina e o femeie care îmi place, o respect şi ţin la ea. Aş dori să avem o relaţie în viitor şi, cu siguranţă, vom avea grijă de copiii noştri ca nişte părinţi normali". George Cornu este tatăl a doi copii. Marina are, de asemenea, doi copii din două căsnicii -  pe Marina, din prima căsătorie,  şi pe Victoraş, conceput în timpul mariajului cu Victor Socaciu.

Miliardarul a mai spus că va petrece Paştele la ţară, împreună cu copiii şi, probabil, alături de aleasa inimii sale. „Voi petrece Paştele la mine la ţară, să nu mai aud de nimic. Acolo nu am nici semnal la telefon. Am nişte copii educaţi şi nu cred că o vor urî nici ai mei pe ea şi nici al ei pe mine."

Contactă de ziarul „Click!", Oana Maria Cornu, fosta soţie a miliardarului, a declarat că nu contestă această decizie: „Copiii nu pot fi privaţi să meargă la bunici, acolo unde se simt foarte bine".

Marina, confesiuni în ziarul „Mehedinţeanul"

Marina Almăşan a avut ocazia să-şi exprime sentimentele rănite în editorialul pe care îl semnează în ziarul „Mehedinţeanul", deţinut de iubitul ei miliardar: „Ani de zile i-am menajat pe cei din jur, reprimându-mi dorinţa de a plânge pe umărul lor, convinsă fiind că le sunt destule propriile dureri, pentru a le mai digera şi pe ale mele. Şi iată pedeapsa pentru abstinenţa mea de la confesiune: m-am trezit, brusc, aruncată într-o găleată de lături".

Mai departe, Marina îşi continuă confesiunile în acelaşi stil patetic, făcând referire la fostul ei soţ, Victor Socaciu: „Că l-ai privit, în ultima vreme, ca pe un suflet în plus, pe factura de întreţinere, nu ca pe o respiraţie gură la gură, de care atârnă viaţa ta...  Că ai transformat omul căruia-i juraseşi, în acte, cuvinte şi cântece, iubire veşnică, într-un angajat plătit să aibă grijă de tot şi de toate în jurul tău, pentru ca ţie să-ţi fie cald, bine şi pentru ca să ai liniştea de a te delecta cu noile tale jucării", scrie „editorialista" Marina Almăşan.

"Şi iată pedeapsa pentru abstinenţa mea de la confesiune: m-am trezit, brusc, aruncată într-o găleată de lături.''
Marina Almăşan prezentatoare TV

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite