Snoop Dogg, arestat pentru posesie de marijuana

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapperul american Snoop Dogg a fost arestat la sfârşitul săptămânii trecute, la un punct de trecere al frontierei în Texas, după ce vameşii americani au descoperit o cantitate mică de marijuana în autobuzul cu care artistul se deplasează în turneele sale, potrivit Mediafax.

În mod ironic, Snoop Dogg a fost prins în acelaşi punct de control din Sierra Blanca, Texas, unde cântăreţul de muzică country Willie Nelson a fost arestat pentru posesie de marijuana în 2010.

Agenţii americani de la vamă au efectuat un control de rutină în autobuzul în care se afla rapperul şi au descoperit o cantitate mică de marijuana. Snoop Dogg a recunoscut în cele din urmă că drogurile îi aparţineau. Un câine a găsit un flacon de medicamente plin cu foiţe pentru ţigările cu marijuana şi alte două flacoane pline cu marijuana. Snoop Dogg a fost acuzat pentru posesie de droguri, eliberat şi somat să se prezinte la tribunal pe 20 ianuarie.

Cântăreţul a mai fost arestat şi condamnat de multe ori în ultimii zece ani, pentru posesie de droguri, de la marijuana la cocaină, şi port ilegal de armă. Recent, Snoop Dogg a declarat la un post de radio american că ar vrea ca preşedintele Barack Obama să legalizeze marijuana în SUA.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite