Snoop Dog se crede reîncarnarea lui Bob Marley. Ascultă primul lui single reggae

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Snoop Dog a renunţat la rap
Snoop Dog a renunţat la rap

Rapperul a decis să cânte reggae de acum şi, ca să marcheze într-un fel reinventarea lui ca artist, a decis să se autointituleze Snoop Lion (Leul).

Snoop Dog, pe numele său real Calvin Broadus Jr., s-a săturat de rap. Artistul a declarat de curând într-o conferinţă susţinută la New York că a simţit că a renăscut în timpul unei vizite în Jamaica din luna februarie a acestui an.

Acum, ar vrea să cânte un gen de muzică pe care să-l poată asculta şi copiii şi buncii săi, a spus rapperul. Acesta a declarat că a luat legătura cu spiritul lui Bob Marley şi că acum simte că este reîncarnarea legendei reggae. În călătoria sa, rapperul a îmbrăţişat religia Rastafari şi a primit un nume etiopian: Berhane, care înseamnă „lumina lumii". La conferinţă a participat şi fiul lui Snoop, Rohan, care i-a dat tatălui său binecuvântarea în noul demers.

În toamnă, Snoop Lion (Leul), cum se autointitulează acum cel pe care-l ştiam cu numele de Snoop Dog, va lansa un album reggae intitulat „Reîncarnarea". Leul la care face referire artistul este „Leul lui Iuda", un simbol religios popular în religia Rastafari şi în cultura etiopiană.

„Vreau să-l îngrop pe Snoop Dog şi să devin Snoop Lion", a mai spus cântăreţul în vârstă de 40 de ani. El a cântat cinci melodii reggae în cadrul conferinţei, una dintre ele fiind intitulată „No Guns Allowed".

Primul single al lui Snoop Lion se numeşte „La La La".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite