Slayer concertează la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa de thrash metal Slayer va susţine un concert, pe 4 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti, potrivit organizatorilor, Emagic.

Trupa Slayer s-a format în anul 1981, în Huntington Park, California. Membrii formaţiei sunt Tom Araya (bass şi voce), Kerry King (chitară), Jeff Hanneman (chitară) şi Dave Lombardo (tobe). Succesul internaţional a apărut în anul 1986, odată cu lansarea albumului „Reign In Blood".

Biletele pentru concertul trupei Slayer vor fi puse în vânzare luni, pe 6 februarie, pe www.myticket.ro, la două categorii de preţ, 80 de lei, respectiv 120 de lei pentru Golden Circle, urmând a fi disponibile ulterior şi în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu şi reţelele afiliate MyTicket. Mai mult decât atât, fiecare persoană care comandă online cel puţin un bilet pentru concertul Slayer va putea cumpăra un abonament B'Estfest la preţul de 180 de lei, cu peste 30% reducere faţă de preţul întreg al abonamentului. Promoţia este valabilă până pe 12 februarie inclusiv. B'Estfest Summer Camp va avea loc între 6 şi 8 iulie, pe islazul Tunari.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite