Sinead O’Connor îşi dezvăluie fanteziile sexuale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sinead O'Connor a scris pe Twitter despre viaţa sa sexuală
Sinead O'Connor a scris pe Twitter despre viaţa sa sexuală

Cântăreaţa irlandeză Sinead O'Connor (44 de ani), devenită cunoscută la începutul anilor ‘90 pentru hitul „Nothing Compares 2 U", a povestit pe contul personal de Twitter despre fanteziile ei sexuale.

O'Connor, al cărei stil de viaţă a creat controverse în trecut pentru că şi-a schimbat de mai multe ori religia, dar şi pentru că are patru copii cu patru bărbaţi diferiţi, a nominalizat mai mulţi bărbaţi cu care şi-ar dori să aibă relaţii amoroase. Printre aceştia se numără actorul Robert Downey jr, basistul formaţiei U2, Adam Clayton, dar şi mai mulţi politicieni irlandezi. „Am ajuns la maturitatea vieţii mele sexuale şi e prea frumos ca să trăiesc precum o călugăriţă", a scris cântăreaţa.

O'Connor a mai spus că va apela la tot felul de jucării sexuale, dacă nu-şi va găsi cât mai repede un partener. De asemenea, artista a postat mai multe mesaje cu caracter sexual, în care cerea atenţia bărbaţilor şi îi invita pe cei interesati să o contacteze pe adresa de e-mail.

De-a lungul timpului, fostul star al anilor '90 n-a ezitat să-şi expună în public convingerile sexuale. Într-un interviu pe l-a acordat revistei americane „Curve", O'Connor afirma că este o lesbiană convinsă, pentru ca mai apoi să-şi retragă declaraţia. „Sunt trei sferturi heterosexuală şi un sfet gay", spunea cântăreaţa, în 2005, într-un alt interviu .

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite