Sinead O’Connor divorţează a patra oară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sinead O'Connor şi Barry Herridge
Sinead O'Connor şi Barry Herridge

Cântăreaţa irlandeză Sinead O'Connor, interpreta hitului „Nothing Compares 2 U", divorţează la doar 18 zile după ce s-a căsătorit a patra oară, potrivit people.com.

O'Connor, în vârstă de 45 de ani, a făcut acest anunţ pe site-ul ei oficial. „La doar trei ore de la ceremonia de nuntă, ni s-au pus beţe în roate de către anumite persoane din viaţa soţului meu", a scris artista, care a recunoscut că soţul său, terapeutul irlandez Barry Herridge, a fost afectat şi de faptul că ea a fumat marijuana chiar în noaptea nunţii.

„Mi-am dat seama că, dacă va rămâne cu mine, va fi mai mult decât va putea suporta. E un bărbat minunat, îl iubesc foarte mult. Îmi pare rău că nu sunt şi eu o femeie ca toate celelalte. Deşi mi-e greu să recunosc, cred că ne-am grăbit atunci când am decis să ne căsătorim. Este extrem de nefericit şi de aceea am decis să divorţez", a mai scris cântăreaţa.

Sinead O'Connor s-a căsătorit cu Barry Herridge pe 8 decembrie, chiar în ziua în care artista a împlinit 45 de ani. Ceremonia a avut loc la „Little White Wedding Chapel" din Las Vegas şi a durat doar 15 minute. Cei doi s-au cunoscut online, în urmă cu trei luni înainte de căsătorie.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite