Simona Pătruleasa: „E greu de descris ce simţi când ai un copil“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Pătruleasa, prezentatoarea Ştirilor Kanal D din weekend, a petrecut primele sărbători alături de fetiţa ei, Ingrid Maria Lucia. Chiar dacă în zilele de sărbătoare a prezentat jurnalul, vedeta Kanal D l-a aşteptat pe Mos Crăciun acasă, alături de cei dragi.

„De Crăciun si de Revelion am muncit, seara am prezentat Ştirile Kanal D, dar imediat după jurnal am fugit acasă, unde mă aşteptau ai mei. Eu am aranjat masa, pentru că de bucate s-au ocupat mama şi soacra. De Crăciun, Ingrid a îmbrăcat o ţinută de Crăciuniţă, iar de Revelion a schimbat două toalete speciale pentru acea noapte. Bineînteles că a venit Moş Crăciun, i-a adus jucării, dulciuri, cărticele, chiar dacă ea nu înţelege nimic din ele, Moşul i-a adus de toate. A primit foarte multe jucării, acum e în perioada în care se bucură de orice jucărie muzicală", a spus Simona Pătruleasa.

„Au fost cele mai frumoase Sărbători. Am primit o mulţime de invitaţii să sărbătorim în oraş sau în club, dar nu ne-a lăsat inima să plecăm de acasă, am stat cu fetiţa noastră şi cu părinţii. E greu de descris ce simţi când ai un copil. Nu am avut probleme cu Ingrid, a fost foarte cuminte şi de Crăciun, şi de Revelion. În noaptea dintre ani a stat trează până la 3, a vrut şi ea să petreacă Revelionul", a mai adaugat aceasta.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite