Simona Pătruleasa: „Am slăbit imediat după naştere“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Pătruleasa este din nou în formă la doar două luni după ce a devenit mamă, iar de acest lucru este „vinovată“ fetiţa sa, Ingrid.

De două luni, de când s-a născut Ingrid, pentru Simona Pătruleasa, prezentatoarea principalului jurnal de weekend de la Kanal D, grijile au sporit. Atunci când iese din casă, dă imediat telefon să afle dacă micuţa este bine. La fel a făcut şi în timpul interviului acordat pentru „Adevărul". „Dacă aş fi prezentat ştiri tot timpul săptămânii, în mod sigur nu m-aş fi întors aşa devreme la job.

Aş fi stat doi ani cu ea acasă, în mod sigur. Ne-am dorit atât de mult acest copil, încât vreau să petrec cu fetiţa fiecare clipă. În perioada aceasta, mama stă cu noi - ea calcă, sterilizează biberoane - eu mă ocup strict de Ingriduţa. Nu concepem să o lăsăm cu altcineva. Stau mereu cu grijă, cu gândul la ea. Cum ies pe uşă, dau telefon la mama s-o întreb dacă e bine", declară Simona Pătruleasa.

„După doi ani de aşteptare, care mie mi s-au părut lungi cât zece, în ziua în care mi s-a confirmat că sunt însărcinată am plâns o jumătate de oră. Plângeam de fericire, nu-mi venea să cred. Apoi am început să dau telefoane. La mama, la socrii mei, la prietenii apropiaţi, să le dau vestea. Sabin (Sabin Ivanof, soţul ei - n.r.) era şi el emoţionat: «Vezi, ţi-am spus eu că o să se întâmple», îmi repeta el", îşi aminteşte Simona despre „momentul zero" al conştientizării maternităţii.

Simona şi fiica ei, Ingrid

Ingrid este un copil cuminte, doar că uneori doarme în timpul zilei mai mult decât de obicei, iar noaptea îşi ţine părinţii treji. „Azi-noapte am dormit patru-cinci ore, de exemplu. Acum, însă, dacă plânge, nu mai intru în panică. Am deja experienţă. Şi ne gândim ca Ingrid să aibă şi un frăţior, dacă ne va ajuta Dumnezeu", povesteşte Simona despre experienţa de mamă.

„Alo, Simona? Ce fund beton ai!"

Naşii de botez ai micuţei vor fi aceiaşi care i-au cununat pe părinţi. Simona nu doreşte însă să dezvăluie locul şi data botezului. Discreţia ei este justificată: nu vrea să fie urmărită de paparazzi, nu vrea ca invitaţii - familia şi prietenii apropiaţi - să se simtă prost din cauză că sunt „vânaţi". Un exemplu care acum o amuză, dar care iniţial a supărat-o, este felul în care a titrat un tabloid după ce a fotografiat-o la un eveniment, la o lună de la naşterea fetiţei: „Ce fund beton are Simona Pătruleasa!".

image

„La început m-a înfuriat, apoi m-a amuzat, pentru că mă sunau prietenii: «Alo, Simona? Ce fund beton ai!». Ca să arate „beton" are o reţetă simplă: „Nu fac nimic special. Stau cu Ingrid!", explică scurt. „Am slăbit imediat după naştere. Nici nu am luat mult în greutate. Nu mănânc mult, mănânc foarte atent şi corect. Deşi sunt mare amatoare de dulciuri, în timpul sarcinii am mâncat foarte puţin. Sport nu pot spune că fac, în afară de plimbarea zilnică în parc cu fetiţa", este reţeta Simonei Pătruleasa pentru a arăta„beton".

„Un apel pierdut, o copilărie pierdută"

Simona Pătruleasa a fost mereu sensibilă la problemele copiilor, dar experienţa de părinte o face să se implice în campania care va demara mâine, la Kanal D. „Este o campanie de amploare, «Un apel pierdut, o copilărie pierdută», pentru susţinerea Asociaţiei Telefonul Copilului. Sunt 11 vedete de la Kanal D implicate în acest proiect. Pentru că au trăit experienţa de părinte, pot să realizeze importanţa unui telefon, a unui call center unde copiii şi părinţii pot suna să raporteze un abuz sau pierderea unui copil. Pe 30 noiembrie, vom avea la Kanal D un teledon de strângere de fonduri pentru ca acest telefon să fie funcţional 24 de ore din 24", a mai declarat Simona.  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite