Silviu Prigoană a cerut ordin de restricţie împotriva Adrianei Bahmuţeanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silviu Prigoană
Silviu Prigoană

Omul de afaceri Silviu Prigoană şi soţia sa, Adriana Bahmuţeanu, sunt din nou la un pas de a divorţa. Trei ani de pace au fost de ajuns pentru cei doi. De această dată nu mai e de vină pliciul, ci aerul condiţionat.

În urma unei discuţii aprinse pe această temă, Adriana şi-a luat cei doi copii, Mihai Maximus (5 ani) şi Eduard Gabriel (2 ani), şi a plecat, sâmbătă, la o pensiune din Giurgiu.

„Ne-am certat sâmbătă (4 august) de la aerul condiţionat. El voia să fie foarte frig în casă, iar mie şi copiilor ne curgeau nasurile. Pentru că era o atmosferă foarte apăsătoare în casă, mi-am luat copiii şi am plecat la un fin de-al nostru care are un hotel lângă Bucureşti. M-am gândit să îl las câteva zile singur să se liniştească cu capul, şi eu la fel. Mă şochează comportamentul lui. Silviu chiar e nebun! Cred că l-a bătut prea mult soarele în cap", a declarat vedeta de televiziune.

Silviu Prigoană, enervat de gestul soţiei sale, a mers Judecătoria Sectorului 3, unde a reclamat-o pe soţia sa de părăsire a domiciliului conjugal şi a cerut încredinţarea copiilor.

Deputatul PDL Silviu Prigoană a cerut şi un ordin de restricţie împotriva soţiei sale, ordin pe care îl cer de obicei victimele violenţei în familie. Omul de afaceri a cerut şi custodia celor doi copii şi să le fie stabilit domiciliul la locuinţa sa. Magistraţii au decis ca aceste solicitări să fie analizate pe 5 septembrie.

Ordinul de restricţie a fost inclus anul acest în Codul Civil şi prevede drepturi mai mari pentru persoanele agresate în familie. Ele pot să ceară un ordin de restricţie pentru agresori, care nu au voie să se ocupe de domiciliul lor. Victimele pot cere custodia copiilor.

Adriana Bahmuţeanu, soţia lui Silviu Prigoană, a fost audiată vineri de poliţiştii de la Secţia 10. Vedeta TV a trebuit să dea explicaţii cu privire la plângerea formulată de soţul său, Silviu Prigoană, care o acuză de părăsirea domiciliului conjugal. Ea a declarat la România TV că, între altele, le-a declarat poliţiştilor noul său domiciliu, care se află acum în oraşul Pantelimon.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite