Sharon Stone și Andy Garcia ajung astăzi la București. Iată ce pretenții au starurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sharon Stone vine pentru prima dată în România
Sharon Stone vine pentru prima dată în România

Actriţa americană Sharon Stone (54 de ani) ajunge astăzi în România, la orele după-amiezii, pentru a filma pentru pelicula „What about Love".Ea va fi urmată și de colegul său de platou, Andy Garcia.

Pelicula va fi lansată anul viitor, iar Sharon Stone joacă alături de celebrul actor Andy Garcia, care este aşteptat şi el în România. Regia este asigurată de Klaus Menzel, iar primele cadre au fost deja filmate în urmă cu câteva zile la Castelul Corvinilor din Hunedoara.

Diva americană va veni împreună cu cei trei copii, două bone şi va fi însoţită de iubitul său, manechinul Martin Mica, care este cu 27 de ani mai tânăr decât ea. Actriţa şi familia sa vor locui într-o vilă mare, cu cinci dormitoare, în zona Pipera, deşi iniţial de vehiculase că va sta într-un apartament de lux al unui hotel de cinci stele. În vilă există aer condiţionat, plasme, DVD-uri, internet, fructe, flori naturale, dar şi o menajeră şi un bucătar care să fie tot timpul la dispoziţia sa, ambii cunoscători ai limbii engleze.

„Nu a fost simplu să găsim o casă cu cinci dormitoare, aşa cum a cerut, dar am rezolvat. I-am găsit vedetei o vilă foarte frumoasă, în zona Pipera", a declarat Bogdan Moncea, directorul de la Castel Film.

Actorul Andy Garcia va veni singur în România, în această seară, şi va sta la un hotel, a mai declarat directorul Castel Film.

Sharon Stone va juca rolul unei rusoaice căsătorite cu ambasadorul SUA în România, interpretat de Andy Garcia. Peste 120 de persoane din echipa de filmare a peliculei "What about love" au ajuns la Hunedoara în urmă cu două săptămâni. De miercuri, vor începe filmările și Sharon Stone, împreună cu Andy Garcia.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite