Sharon Stone, în sutien prin centrul Bucureştiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toropită de căldură, Sharon Stone a încântat privirile bodyguarzilor, etalându-şi sutienul sexy
Toropită de căldură, Sharon Stone a încântat privirile bodyguarzilor, etalându-şi sutienul sexy

În timpul filmărilor din Centrul Vechi al Capitalei, actriţa americană Sharon Stone a şocat pe toată lumea când, toropită de căldură, a renunţat la cămaşa roz pe care o purta şi a defilat în sutien.

Temperaturile de peste 40 de grade din ultimele zile le-au dat mari bătăi de cap celor două staruri de la Hollywood, Sharon Stone şi Andy Garcia, care filmează în centrul Bucureştiului pentru pelicula „What About Love".

În timpul filmărilor care au avut loc în Piaţa Constituţiei, cei doi actori s-au răcorit la aerul condiţionat din maşini, iar tot personalul a umblat după ei cu umbrele, evantaie şi batiste. Apoi, când filmările s-au mutat în Centrul Vechi din Capitală, vedetele au sosit pe platoul de filmare foarte devreme, pentru a evita experienţa neplăcută a temperaturilor de peste 40 de grade Celsius. Însă, şi de această dată, căldura le-a venit de hac. Văzând că, în ciuda tuturor eforturilor, nu poate scăpa de arşiţa de afară, Sharon Stone a decis să renunţe la cămaşa roz pe care o purta şi a defilat într-un  sutien negru din dantelă, sub privirile pofticioase ale celor doi bodyguarzi care o însoţesc non-stop.

Regizorul a leşinat din cauza căldurii

Cele două gărzi de corp au avut ce vedea deoarece, deşi are 52 de ani, Sharon Stone ştie să fie în continuare sexy. Ştirea că diva americană a renunţat la haine  a fost preluată şi de tabloidul britanic „Daily Mail" . Ziariştii acestei publicaţii au remarcat faptul că, pentru o femeie trecută de vârsta de 50 de ani, diva americană arată extraordinar de bine. Actriţa are o siluetă de invidiat, iar muşchii din zona taliei au un aspect tonifiat. Nici partenerului său de scenă, Andy Garcia, nu i-a fost uşor să suporte cele peste 40 de grade.

Actorul a trebuit să filmeze într-un costum negru, nu tocmai potrivit pentru o zi caniculară. Filmările ce au avut loc, sâmbătă, pe Calea Victoriei, lângă Muzeul Naţional de Istorie, nu au fost lipsite de incidente. Dacă de Andy Garcia, care a filmat singur de această dată, a avut grijă tot personalul, umblând după el cu umbrele de soare, regizorul filmului, Klaus Menzel, a cedat. Din cauza căldurii, acesta a leşinat. Un medic i-a acordat primul ajutor şi, în scurt timp filmările, au fost reluate.

„Bucureştiul este un oraş frumos"

Motivul pentru care Andy Garcia a filmat singur a fost acela că Sharon Stone a avut nevoie de o pauză. Ieri, cu puţin timp înainte de a părăsi România, Garcia a declarat, într-un interviu acordat postului Pro TV, că s-a simţit bine în ţara noastră şi că şi-a făcut foarte mulţi prieteni. „România e superbă, fiecare ţară e definită de oamenii ei şi românii sunt nişte oameni minunaţi. Am mulţi prieteni aici şi am trăit aici experienţe minunate", a mărturisit Andy Garcia.

Starul american a mai spus, de asemenea, că a găsit Bucureştiul total schimbat faţa de acum 10 ani, când a venit în România pentru a filma la pelicula „Modigliani". „E un oraş frumos. Am fost aici în urmă cu 10 ani şi s-a schimbat foarte mult de atunci. Centrul Vechi a revenit la viaţă, e plin de oameni, de cafenele, clădirile au fost restaurate, e foarte frumos", a declarat  actorul.
Filmările pentru pelicula „What About Love" au debutat în România la sfârşitul lunii iulie şi se vor încheia pe 7 septembrie.

Filmul, în regia lui Klaus Menzel, spune povestea a doi tineri - o americancă şi un spaniol - care călătoresc prin Europa, dorind să facă un film despre dragoste. Sharon Stone şi Andy Garcia îi interpretează pe părinţii fetei. Deşi în film cei doi actori trăiesc o poveste de dragoste, în realitate starurile au avut o atitudine destul de rece unul cu celălalt, în timpul filmărilor. 

Alături de Stone şi Garcia, în rolurile principale joacă tânăra actriţă americană Marielle Jaffe şi spaniolul Miguel Ángel Muñoz, din distribuţie făcând parte şi românii Maia Morgenstern şi Ioan Andrei Ionescu, alături de vedeta ucraineană Kamaliya şi un alt actor spaniol, José Coronado.

"România e superbă, românii sunt nişte oameni minunaţi. Am mulţi prieteni aici şi am trăit aici experienţe frumoase."
Andy Garcia actor

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite