Copiii lui Sharon Stone distrug vila de lux din Pipera

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei trei băieţi ai lui Sharon Stone sunt foarte neastâmpăraţi. Potrivit vecinilor actriţei, ei au rupt perdelele uneia dintre camerele vilei din Pipera în care sunt cazaţi.

Roan Joseph (12 ani), Laird Vonne (7 ani) şi Quinn Kelly (6 ani) sunt supravegheaţi de două bone aduse din America, dar şi de câteva persoane angajate special în vilă. Chiar şi aşa, băieţii sunt extrem de zvăpăiaţi şi au rupt deja perdelele de la una dintre camere, potrivit cancan.ro.

„Se aleargă, sar, ţipă, sunt nişte copii foarte neastâmpăraţi, nici nu zici că sunt într-o ţară străină, adică s-au adaptat imediat şi se simt ca la ei acasă. Au tras de perdele, cred că s-au dat pe ele ca pe liane sau aşa ceva, că s-au rupt, nici nu vreau să îmi imaginez ce o rămâne în urma lor. Dar... diva e divă!", a declarat pentru Cancan un bărbat care locuieşte în apropierea vilei.

Complexul din Pipera în care sunt cazaţi, Oxford Garden, este unul dintre cele mai luxoase ansambluri de locuinţe din Bucureşti. Prin urmare, atât mobilierul, cât şi decoraţiunile sunt dintre cele mai valoroase. Sharon Stone a venit în România pentru a filma alături de Andy Garcia în producţia „What about love".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite