Shakira este personalitatea latino a anului 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa columbiană Shakira a primit o nouă distincţie: interpreta pieselor „Waka Waka" şi „Loca" a fost desemnată artista latino numărul unu a anului 2011 de către Latin Recording Academy, potrivit news-de-stars.com.

Ceremonia în cursul căreia îi va fi înmânat premiul va avea loc pe 10 noiembrie, la Mandalay Bay, în Las Vegas, în cadrul galei Latin Grammy. Mai mulţi artişti şi prieteni ai cântăreţei vor urca pe scenă cu această ocazie. Potrivit revistei „Billboard", Shakira a declarat că „este o adevărată onoare să fie alături de cei mai mari artişti şi legende ale muzicii latino".

A vândut peste 50 de milioane de albume

Acest premiu ar putea fi primul dintr-o lungă serie, pentru că artista columbiană este nominalizată la trei premii Grammy, printre care Cel mai bun album al anului şi Personalitatea anului, pentru cariera ei artistică şi contribuţiile filantropice. Ea conduce o fundaţie pe care a înfiinţat-o când avea 18 ani şi este ambasadoare UNICEF a bunăvoinţei. De-a lungul carierei sale, Shakira a vândut peste 50 de milioane de albume, fiind declarată cel mai bine vândut artist columbian al tuturor timpurilor şi una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică latino.

Cantautoarea a fost răsplătită cu două premii Grammy şi cu şapte trofee Latin Grammy pentru realizările sale muzicale. Piesele sale „Whenever, Wherever", „La Tortura" şi „Hips Don't Lie" au stabilit recorduri de vânzări în întreaga lume. La începutul lunii septembrie, Shakira a apărut pe coperta revista „Latina", care a aniversat 15 ani de existenţă, într-o fotografie de grup reprezentând 15 vedete feminine de origine latină îndrăgite în întreaga lume. În luna mai, Shakira a cântat în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, în faţa a 20.000 de persoane. Acesta a fost al doilea concert al artistei în România, după cel susţinut la Timişoara, în mai 2006.

Lumea, o echipă de fotbal

Shakira este logodită cu Gerard Pique, fundaş al echipei de fotbal FC Barcelona. Artista a declarat că i-ar plăcea ca lumea să funcţioneze ca o echipă de fotbal, pentru că astfel s-ar câştiga „lupta împotriva discriminării".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite