Shaggy de România, aplaudat la „X Factor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima ediţie a show-ului „X Factor", care a debutat pe micile ecrane în weekendul trecut, la postul de televiziune Antena 1, a adus în faţa telespectatorilor oameni talentaţi, situaţii amuzante şi momente emoţionante.

Gazdele show-ului, Răzvan Simion şi Dani Oţil, au prezentat în prima ediţie o parte dintre concurenţii care au venit la audiţiile desfăşurate în cinci oraşe din ţară. Unii au reuşit să impresioneze juriul, format din Paula Seling, Mihai Morar şi Adrian Sînă, alţii au fost nevoiţi să-şi ia „la revedere" de la visul de a deveni vedetă. Printre norocoşii ediţiei de sâmbătă s-a aflat Irina Florea, o tânără în vârstă de 17 ani, din Jimbolia, care a interpretat piesa „This Boots Are Made For Walking".

„Vreau să plătesc bilet la un concert de-al tău", i-a spus Adrian Sînă, tinerei. Un alt concurent care a reuşit să impresioneze juriul a fost Iulian Vasile (32 de ani). „Ai fost fascinant", a fost concluzia celor trei membri ai juriului. Însă mulţi dintre participanţi au fost opriţi în timpul prestaţiei şi criticaţi de juriu, fiind trimişi acasă.

La fel de interesantă a fost şi ediţia de aseară pe scena de la „X Factor". Printre talentele prezentate publicului s-a numărat Alin Minda, un tânăr supranumit Shaggy de România, care a reuşit să ridice sala în picioare. Un alt moment deosebit a fost şi cel al lui Teofil Palincaş (23 de ani), care a cântat melodia „Human", a trupei The Killers. Palincaş, un profesor de chitară, este căsătorit, are doi copii şi cântă într-o trupă de muzică creştină. Două dintre surorile lui au participat la ediţia „X Factor"
din Anglia. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite