Şerban Ionescu, la un pas de sfârşit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorul suferă de o boală incurabilă
Actorul suferă de o boală incurabilă

Starea actorului Şerban Ionescu este tot mai gravă, iar rudele se pregătesc pentru ce este mai rău. Acestea i-au pus lumânări la capul patului.

Starea de sănătate a lui Şerban Ionescu se deteriorează pe zi ce trece. Actorul este internat de aproape trei săptămâni la Spitalul Elias. Sâmbătă noapte, medicii au fost nevoiţi să intervină de urgenţă şi să-l conecteze la aparate pentru a putea respira, acesta intrând aproape în comă.

O asistentă din cadrul spitalului a declarat pentru emisiunea „Drept la ţintă" de la Kanal D că apropiaţii actorului sunt deja pregătiţi în eventualitatea unui deces, având la îndemână lumânările. "Nu a făcut deloc recuperare, nu se plimbă pe culoare. Nu poate merge, mi-a povestit profesorul de gimnastică. Pe Magda Catone nu am văzut-o aici. E una mică cu părul negru, mică de statură. Are lumânări pe masă, să fie pregătite acolo, nu le aprinde nimeni. El nu mai poate să mănânce şi i-au făcut o operaţie pentru asta", a spus asistenta. Postul de televiziune a surprins imagini cu o lumânare aşezată la căpătâiul actorului. Claudiu Bleonţ a declarat pentru aceeaşi emisiune că actorul s-a spovedit şi s-a împărtăşit zilele acestea.

Detaliu lumanare Serban Ionescu

Şerban Ionescu a fost diagnosticat într-o clinică din Germania cu o boală incurabilă, numită scleroză laterală amiotrofică.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite