Şerban Ionescu, din nou la spital în stare gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Şerban Ionescu (62 de ani) a ajuns din nou în spital. De câteva zile, el este internat în stare gravă la Spitalul Elias din Capitală, unde medicii şi asistentele îl pot avea permanent sub observaţie. Alături îi sunt mama şi prietenii, care îl vizitează tot timpul.

După revenirea din Germania, starea actorului de sănătate s-a agravat, artistul fiind obligat să accepte din nou internarea. Astfel că, de câteva zile, se află la Spitalul Elias, într-o rezervă specială.

"Este singur în salon, iar din două în două ore o asistentă vine şi-i schimbă perfuzia. Azi, vreo patru medici au venit la vizită, la orele prânzului", au declarat surse din apropierea actorului pentru click.ro.
La mijlocul lunii august, Şerban Ionescu se întorcea de la clinica din Germania, unde a fost spitalizat timp de câteva săptămâni pentru ca medicii să-i poată stabili un diagnostic.

Verdictul lor a fost unul cumplit: scleroză laterală amiotrofică (SLA), o boală fără leac, ce presupune pierderea progresivă a anumitor celule nervoase.

Iniţial, Şerban Ionescu a refuzat o nouă internare, iar prietenii i-au sărit în ajutor. El a fost găzduit de un amic foarte bun în vila acestuia şi i-a angajat personal medical care să-l monitorizeze şi să-l îngrijească 24 de ore din 24.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite