Scrisoarea secretă care i-a adus Madonnei un rol într-un film erotic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Madonna
Madonna

Are o avere de 300 de milioane de lire sterline. Însă, drumul spre celebritate al Madonnei nu a fost unul uşor.

O scrisoare inedită a tinerei Madonna a ieşit abia acum la iveală, după ce a fost publicată pe site-ul Letters of Note, potrivit Pro TV. La vârsta de 20 de ani, cântăreaţa i-a scris regizorului Stephen Lewicki, cel care la momentul respectiv căuta o actriţă pentru filmul său erotic „A certain Sacrifice".
Scrisoarea de trei pagini nu a mai fost văzută până în prezent şi este o pledoarie a artistei pentru a fi aleasă ca actriţă principală în film.
„Am crescut în Detroit. În clasa a-V-a ştiam că voi deveni fie călugăriţă, fie o vedetă de cinema. După nouă luni într-o mânăstire, am înţeles că nu e menirea mea să devin călugăriţă. În timpul liceului, am trecut prin momente de nebunie pentru că nu puteam alege între a fi virgina clasei sau un alt gen de adolescenta. Încet, mi-am dat seama că nu îmi place liceul şi chiar am dezvoltat o antipatie faţă de profesori şi colegi. Doar ora de actorie mă făcea să mă simt bine. Adoram în secret momentele când eram privită de toată lumea", a recunoscut Madonna.
De asemenea, scrisoarea scoate la iveală şi faptul că în tinereţe, Madonna se gândea să renunţe la muzică din cauza numeroaselor nemulţumiri strânse după concertele din cluburile de noapte din Paris, unde a cântat timp de două luni. După perioada franceză, vedeta a revenit în America fiind convinsă că menirea sa este cea de actriţă.
„Atât să fie pentru mine?", şi-a încheiat vedeta scrisoarea adresată regizorului.

Madonna Ciccone a minţit în ce priveşte vârsta ei la momentul respectiv, pretinzând că este mai mare cu trei ani.
Vedeta a fost convingătoare şi a fost distribuită în filmul erotic care presupunea şi apariţii în sânii goi. Acest moment a fost ulterior regretat de Madonna. Chiar a încercat să cumpere drepturile pentru film şi să împiedice distribuirea acestuia.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite