Schwarzenegger şi Stallone ar putea juca din nou împreună, în „The Unknown Soldier“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arnold Schwarzenegger şi Sylvester Stallone
Arnold Schwarzenegger şi Sylvester Stallone

Arnold Schwarzenegger şi Sylvester Stallone par a fi de nedespărţit în ultimii doi ani, după ce au lansat pelicula „Eroi de sacrificiu", în 2010, cele două staruri având alte trei proiecte cinematografice comune, printre care şi recent anunţatul „The Unknown Soldier" („Soldatul necunoscut").

Parteneri în proiectele "The Expendables 2" şi "The Tomb", cele două staruri ale anilor '80 - '90 şi-ar putea da din nou replica în "The Unknown Soldier", un film despre o trupă de commando care va fi regizat de Mike McCoy şi Scott Waugh - cei care au lansat recent lungmetrajul "Act of Valor", potrivit allocine.fr.
Filmările pentru "The Unknown Soldier" vor debuta în iunie.
Actorul, regizorul şi producătorul de film Sylvester Stallone a devenit cunoscut cu roluri în filme de acţiune precum cele din seriile "Rocky" şi "Rambo". În anii '80, "Sly", aşa cum este numit în presă, a fost unul dintre cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood.
Actorul Arnold Schwarzenegger, care a renunţat la această meserie în timpul mandatului său de guvernator al statului California, a anunţat în 2011 că îşi va relua cariera. Schwarzenegger a declarat, în februarie 2011, că se simte pregătit să joace din nou în filme şi a anunţat că va participa la realizarea unui serial de televiziune şi a unui volum de benzi desenate, ambele inspirate de celebra lui poreclă din lumea politică, "The Governator".
În aprilie 2011, o sursă a declarat pentru agenţia de presă Reuters că Arnold Schwarzenegger are toate şansele să joace într-un nou film din franciza "Terminator", în care îşi va relua rolul care l-a făcut celebru, cel al unui cyborg indestructibil trimis din viitor.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite