Schwarzenegger şi-a calificat infidelitatea drept "cea mai stupidă" faptă posibilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arnold Schwarzenegger are 65 de ani acum
Arnold Schwarzenegger are 65 de ani acum

Actorul american Arnold Schwarzenegger, fost guvernator de California, declară într-o emisiune televizată că aventura sa extraconjugală, din care a venit pe lume un copil şi care a provocat divorţul cuplului, este fapta "cea mai stupidă" din viaţa sa.

În emisiunea "60 de minue", ce va fi difuzată de postul american CBS în acest weekend, înaintea publicării romanului său memorialistic, "Schwarzie'' recunoaşte că i-a provocat o "imensă durere" soţiei sale Maria Shriver, o membră a clanului Kennedy.

"Când ea şi-a abandonat cariera la televiziune pentru tine /.../ nu a fost oare un mod incredibil de a o trăda pe Maria?", a întrebat retoric Arnold Schwarzenegger referindu-se la cariera de jurnalistă a soţiei sale.

"Cred că este lucrul cel mai stupid pe care l-am făcut de-a lungul relaţiei noastre. Este groaznic! I-am provocat o enormă durere Mariei şi am procedat incredibil faţă de copii", a adăugat fostul guvernator de California.

Maria Shriver a cerut divorţul în iulie anul trecut pretextând "diferenţe ireconciliabile" cu Arnold Schwarzenegger, pe care l-a întâlnit în 1977 şi cu care s-a căsătorit în 1986.

"Schwarzie" a oficializat separarea de Maria în mai 2011, când a recunoscut că are un copil, Jospeh, născut în 1997 dintr-o relaţie cu guvernanta Mildred Baena.

Fostul "Mister Univers" a dat asigurări că soţia sa nu i-a citit romanul cu titlul "Total Recall", preluat după un film regizat de Paul Verhoeven în 1990 şi avându-l drept interpret principal pe Arnold Schwarzenegger.

Potrivit CBS, citat de Agerpres, romanul autobiografic dezvăluie şi o altă aventură extraconjugală a lui ''Terminator'', care va reveni pe marile ecrane în acest an odată cu filmul ''Expendables 2''.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite