Schimbări la Kanal D. Cristina Cioran şi Paula Chirilă îi iau locul Gabrielei Cristea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Cioran şi Paula Chirilă vor fi, din toamnă, noile gazde ale emisiunii "Draga mea prietenă"
Cristina Cioran şi Paula Chirilă vor fi, din toamnă, noile gazde ale emisiunii "Draga mea prietenă"

Din toamnă, Kanal D vine cu schimbări şi cu surprize pentru telespectatorii emisiunii "Draga mea prietenă". Paula Chirilă şi Cristina Cioran îi vor lua locul Gabrielei Cristea, al cărei contract s-a încheiat.

"Draga mea prietenă" va fi un cocktail de informaţii utile şi bună dispoziţie. În fiecare zi, invitaţii speciali vor fi gata să le oferte celor de acasă noutăţi din cele mai largi domenii de activitate, de la modă, muzică, sport până la evenimente.

Cele două vedete se declară încântate de noul proiect şi spun că au primit cu braţele deschise această ofertă.

"Este fără doar şi poate o schimbare majoră în viaţa mea. Mă încântă continuitatea colaborării cu Cristina Cioran, fapt care-mi asigură un oarecare confort în acest tăvălug al schimbărilor. Am acceptat cu braţele deschise această ofertă şi mă bucură nespus întâlnirea cu marea familie Kanal D. Ceea ce vom face în fiecare dimineaţa în emisiunea "Draga mea prietenă" ne reprezinta pe deplin, nimic nu va fi prefabricat! Sunt soţie şi mamă, cu preocupări mai mult sau mai puţin casnice, dar deschisă spre o viaţă modernă cu petreceri, distracţie, modă şi lucruri în trend", a povestit Paula Chirilă.

"Mă bucur foarte tare că am intrat în familia Kanal D, mă bucur că m-am reîntâlnit aici cu foşti colegi care-mi sunt foarte dragi şi mă bucur nespus că voi întâlni telespectatorii în fiecare dimineaţă. Sunt convinsă că această schimbare ne va aduce numai lucruri bune din toate punctele de vedere. Orice început înseamnă o nouă viaţă, abia aştept să încep", a spus Cristina Cioran.

Fosta prezentatoare a emisiunii, Gabriela Cristea, s-a arătat decepţionată că şefii de la Kanal D au renunţat la colaborarea cu ea. Pe contul de Facebook, fosta vedetă a postului care aparţine trustului Dogan, arată care sunt, din punctul ei de vedere, motivele despărţirii de emisiunea "Draga mea prietenă":

Colaborarea mea cu Kanal D s-a încheiat! După mai bine de 5 ani în care am fost motorul acestei televiziuni, conducerea m-a anunțat printr-un SMS că preferă în locul meu pe cineva mai ieftin. Aşadar, vacanţa mea continuă, pentru că nu mi-am făcut nici un plan pentru toamna asta, întrucât nu au avut bunul simţ să mă anunţe din timp de intenţiile lor. Le multumesc tuturor telespectatorilor pentru momentele petrecute împreună!", a scris aceasta.

Reprezentanţii postului au negat că ar fi vorba despre o concediere prin SMS, ci doar de lipsa unui consens cu privire la termenii unui nou contract.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite