Scarlett Johansson vrea să fie regizor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Scarlett Johansson a declarat că îşi doreşte de mulţi ani să regizeze lungmetraje, pentru că acest lucru ar provoca-o fizic şi emoţional. Mai mult decât atât, actriţa a spus că lucreză de ceva timp la propriul film pe care intenţionează să-l regizeze, informează contactmusic.com

„Mi-ar plăcea să regizez un lungmetraj. Dezvolt proiectul acesta de mai mulţi ani. Este bine. Vreau să fac lucruri care să mă provoace fizic şi emoţional. Nu vreau să fac nimic care să nu mă sperie puţin", a spus actriţa în vârstă de 27 de ani pentru revista Empire.

Actriţa a mai adăugat că pe măsură ce înaintează în vârstă, ar vrea să fie capabilă să joace roluri de compoziţie. „Aş vrea să joc rolul Normei Desmond din «Sunset Boulevard» în viitor. Dar mai am nevoie de câţiva ani", a mai spus aceasta.

Scarlett Johansson şi-a făcut debutul în regie cu un scurtmetraj pentru proiectul-colaj „New York, I Love You", care în cele din urmă nu a mai fost inclus în versiunea finală a filmului, regăsindu-se însă, ca bonus, pe versiunea lansată pe DVD.

Fanii actriţei americane au putut-o revedea pe Scarlett Johansson, recent, în filmul „We Bought a Zoo", regizat de Cameron Crowe.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite