„Scandaloşii“, premiaţi la MTV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lady Gaga, marea câştigătoare a galei MTV EMA 2011
Lady Gaga, marea câştigătoare a galei MTV EMA 2011

Lady Gaga, vestită pentru ţinutele sale „de scandal“, şi adolescentul canadian Justin Bieber, implicat recent într-un proces de paternitate, sunt marii câştigători ai Premiilor MTV Europe 2011.

Controversata cântăreaţă Lady Gaga şi-a adjudecat nu mai puţin de patru premii, inclusiv pentru Cea mai bună cântăreaţă şi Cel mai bun cântec, „Born This Way", la gala MTV European Music Awards 2011, desfăşurată duminică seara, la Belfast, în timp ce Bieber a câştigat trofeele pentru Cel mai bun cântăreţ şi Cel mai bun artist pop. Gaga a mai fost premiată la categoria Cel mai bun videoclip, pentru „Born This Way", şi la categoria Artistul cu cei mai mulţi fani.

„Vă mulţumesc foarte mult, vă iubesc. Sunt foarte recunoscătoare. Acum chiar zâmbesc, dar voi n-aveţi cum să ştiţi", a declarat Gaga pe scenă, făcând aluzie la imensa pălărie care îi acoperea chipul. Artista a glumit în continuare şi a justificat faptul că a venit cu faţa acoperită pentru că a făcut „un tratament cu botox". Lady Gaga a fost marea câştigătoarea şi la ediţia de anul trecut, când a primit trei trofee. Cântăreaţa în vârstă de 25 de ani a susţinut şi un moment artistic, iar la finalul piesei s-a întors cu spatele la public şi şi-a arătat posteriorul.

Alexandra Stan, fără premiu

La polul opus, parcă nedorindu-şi deloc să iasă în evidenţă după scandalul în care a fost implicat săptămâna trecută (o tânără susţine că are un copil cu el), Justin Bieber a venit la ceremonie într-o ţinută casual şi a spus, modest, că l-a votat pe contracandidatul său, Kanye West.

Justin Bieber a plecat acasă cu două trofee  Foto: AFP



Tânărul în vârstă de 17 ani a mulţumit familiei sale şi mai ales fanilor care l-au susţinut, în ciuda „prostiilor care circulă pe internet", făcând referire la acuzaţiile ce i se aduc. Tot două trofee şi-a adjudecat şi americanul Bruno Mars, cel mai important fiind Cel mai bun debut.

Rapperul Eminem a câştigat la categoria Cel mai bun artist hip-hop, iar premiul pentru Cel mai bun artist rock a revenit trupei Linkin Park.  Românca Alexandra Stan, nominalizată la Best European Act, n-a reuşit să-şi adjudece premiul: Cea mai bună artistă din Europa a fost votată cântăreaţa germană Lena, câştigătoarea Eurovision 2010. Pe scena MTV European Music Awards 2011 au susţinut concerte Lady Gaga, David Guetta, Coldplay, Red Hot Chili Peppers şi Queen.

În cadrul galei, spectatorii au avut parte de un moment inedit, când un bărbat complet dezbrăcat a apărut pe scenă în timp ce actriţa Hayden Panettiere prezenta nominalizările pentru categoria Cel mai bun cântec. Aceasta a purtat chiar un dialog cu intrusul şi, cu toate că a negat că ar fi avut cunoştinţă despre acest moment, cel mai probabil scena a fost regizată, mai ales că, la evenimente importante (Oscar, Grammy, MTV), organizatorii transmit cu 15 minute întârziere, tocmai pentru a evita astfel de momente.

Justin Bieber a plecat acasă cu două trofee  Foto: AFP

Moment inedit: un bărbat a urcat dezbrăcat pe scenă  Foto: reuters



EXTRAVAGANTĂ

Aşa cum şi-a obişnuit publicul, Gaga şi-a făcut apariţia în mai multe ţinute extravagante, iar machiajul şi coafura au fost la fel de excentrice.

Câştigători

Cea mai bună cântăreaţă - Lady Gaga
Cel mai bun cântăreţ - Justin Bieber
Cel mai bun cântec  - Lady Gaga, „Born This Way"
Cel mai bun videoclip - Lady Gaga, „Born This Way"
Cel mai bun artist pop - Justin Bieber
Cea mai bună prestaţie live - Katy Perry
Cel mai bun artist rock - Linkin Park
Cel mai bun artist hip-hop - Eminem

Moment inedit: un bărbat a urcat dezbrăcat pe scenă  Foto: reuters
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite