Scandal sexual la concursul Miss Asia Pacific World, unde o româncă a câştigat titlul Miss Fotogenie. Ce spune reprezentanta României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Beatrix Julia Hack
Beatrix Julia Hack

Reprezentanta Ţării Galilor la concursul la concursul de frumuseţe Miss Asia Pacific World, desfăşurat în weekendul trecut la Seul (Coreea de Sud) - competiţie la care reprezentanta României, Beatrix Julia Hack, a obţinut titlul Miss Fotogenie - face acuzaţii grave la adresa organizatorilor concursului, afirmând că i s-a cerut să facă sex în schimbul voturilor unor membri ai juriului, potrivit thesun.co.uk.

Amy Willerton (19 ani) a părăsit Coreea de Sud după trei zile „de groază". Ea a declarat că a fost „asaltată" de organizatori şi de către sponsori, care i-au promis voturile lor în concurs în schimbul favorurilor sexuale.

„Fetele erau luate deoparte şi li se spunea că ştiu ce trebuie să facă dacă vor să câştige - iar noi toate ştiam că se refereau la sex. Când ne-am plâns, ni s-a spus că n-avem nicio şansă să câştigăm dacă vom continua aşa", a declarat Amy Willerton.

„Am chemat poliţia, dar am văzut că unul dintre directori a scos portofelul imediat ce a văzut organele de ordine", a completat tânăra, care s-a plâns şi de condiţiile foarte proaste oferite de organizatorii competiţiei.

„Când am ajuns la hotel, am descoperit cu stupoare că în cameră nu aveam nici măcar un pat. Era doar o pătură întinsă pe jos. Ne dădeau o singură masă pe zi", a mai povestit Amy pentru „The Sun".

Beatrix Julia Hack, o balerină în vârstă de 21 de ani din Târgu Mureş, a câştigat titlul Miss Asia Pacific World Photogenic 2011, la concursul de frumuseţe Miss Asia Pacific World.

Beatrix Julia Hack a fost considerată cea mai fotogenică dintre cele 53 de concurente prezente în competiţie. Tânăra are o înălţime de 1,73 metri, iar dimensiunile ei sunt 86-60-90. Ea face balet de la vârsta de 3 ani, iar în prezent este profesoară de balet şi studentă în anul al treilea la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş.

„Pe întreaga perioadă a prezenţei mele în Coreea de Sud, nu mi s-a făcut nicio propunere indecentă şi nici nu am auzit ca vreo fată să fi primit propuneri de acest fel", a declarat Beatrix Julia Hack, reprezentanta României la Miss Asia Pacific World 2011.

„În urma unui concurs de talente organizat cu câteva zile înaintea finalei mari, premiile acordate au iscat nemulţumiri în rândul mai multor participante, care considerau că ele ar fi trebuit să câştige şi nu cele care au fost desemnate. În urma acestor nemulţumiri, reprezentantele din Ţara Galilor, Costa Rica şi Guineea au decis să se retragă din concurs, spunându-ne că vor să dea în judecată organizatorii pentru faptul că premiile nu au fost acordate corect, din punctul lor de vedere. Bineînţeles că toate ne-am fi dorit să câştigam, de aceea eram acolo, însă majoritatea fetelor au acceptat decizia juriului fără să facă mare scandal din acest lucru", a adăugat ea.

„Uneori, concurentele din competiţiile de frumuseţe nu pot accepta înfrângerea şi aruncă zeci de acuzaţii neprobate în direcţia câştigatoarelor sau a organizatorilor, doar pentru că nu sunt pregătite din punct de vedere psihologic să-şi asume o înfrângere, să înveţe din această experienţă şi să se perfecţioneze pentru competiţia următoare. Nicio câştigătoare a unui concurs de frumuseţe naţional sau internaţional nu va fi unanim acceptată de către toată lumea, pentru că oamenii au gusturi şi criterii de selecţie diferite", a declarat Ernest Hadrian Bohm, deţinătorul licenţei pentru România a competiţiei Miss Asia Pacific World.

Câştigătoarea concursului Miss Asia Pacific World a fost reprezentanta ţării gazdă, Coreea de Sud, Park Sae Byul. Aceasta a renunţat însă la titlu, iar cea care a preluat coroniţa a fost următoarea clasată, Florima Treibe, din Franţa.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite