Sarmalele Reci: „N-avem nici sâni, nici rochițele necesare să fim chemați la concerte electorale“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prin cântece precum „Prostia la putere", „Ilici, ilici uber alles", „Nicu Ceauşescu preşedinte" , trupa Sarmalele Reci protestează de 20 de ani încoace, peste tot pe unde este invitată: în concerte, în cluburi, pe albume şi mai puţin la radiouri, unde li se cer piese de dragoste.

Sarmalele Reci nu cântă însă în campanii electorale, au declarat membrii trupei într-un interviu acordat Digi24 pentru echipa Digicult.

Campaniile electorale sunt minunate, dar ne ocolesc cu foarte mare grijă. Și chiar dacă tânărul politician, acum zece ani, mergea la un concert de rock și cânta împreună cu noi, a fost între timp sfătuit să-și revizuiască atitudinea și a intrat în club. Noi suntem feriți, slavă Domnului, să fim chemați la orice fel de concerte electorale. N-avem nici sânii necesari, nici rochițele necesare", a declarat Zoltan Andras, solistul trupei Sarmalele Reci.

Despre a face muzică în zilele noastre, a compune, sa te promova, acesta mai spune că s-a schimbat mult în ultimul timp calitatea ascultătorului de muzică.

„De fapt, are rost să înregistrezi un album, câtă vreme oamenii au un comportament destul de ciudat față de muzică? Adică se descarcă foarte mult de pe internet, sunt mai indiferenți și nu intră atât de des într-un magazin de discuri, nu mai vin la concerte unde se dau bani pe bilet, ci se duc în piață, la festivalul Berii. La care noi mergem destul de frecvent, deci constatăm pe propria piele: noi primim onorariul pentru prestația respectivă, dar cei care se află în fața noastră n-au plătit niciun bilet. Și, de multe ori, nici nu sunt foarte lămuriți cine este pe scenă", a declarat acesta.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite