VIDEO Sandra Bullock a dat în judecată o companie producătoare de ceasuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sandra Bullock s-a despărţit de soţul său în 2010, după ce a câştigat un Oscar
Sandra Bullock s-a despărţit de soţul său în 2010, după ce a câştigat un Oscar

Actrița Sandra Bullock a dat în judecată o companie producătoare de ceasuri, care a folosit numele ei într-o campanie de promovare a unui model de ceas încrustat cu diamante.

Actriţa americană, în vârstă de 47 de ani, a deschis acest proces împotriva companiei ToyWatch USA, la tribunalul din oraşul Santa Monica din statul California, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

În documentele depuse la tribunal, actriţa susţine că ToyWatch USA s-a folosit de numele ei pentru a promova un model de ceas încrustat cu diamante, întrucât în mesajul publicitar lansat de această firmă se afirmă faptul că acel model este identic cu ceasul purtat de Sandra Bullock în rolul din filmul "Povestea unui campion/ The Blind Side", pentru care vedeta americană a fost recompensată cu premiul Oscar în 2009.

Drepturi încălcate

Sandra Bullock susţine că drepturile ei au fost astfel încălcate şi a cerut tribunalului californian să oblige respectiva companie să îi acorde compensaţii financiare.

După ce a jucat în "Povestea unui campion/ The Blind Side", Sandra Bullock a luat o pauză în carieră, a divorţat de Jesse James şi a adoptat un bebeluş, pe nume Louis. Actriţa americană, care a devenit celebră jucând în special în comedii şi în filme romantice, pare să prefere în ultimii ani roluri din repertoriul dramatic şi poate fi văzută în prezent pe marile ecrane în filmul "Extremely Loud and Incredibly Close", cu Tom Hanks şi Viola Davis.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite