„Saltimbanco“, un show care sfidează legile fizicii. Vezi aici galerie foto de la repetiţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acrobaţii de la „Cirque du Soleil“ au repetat timp de patru ore înaintea spectacolului de astăzi
Acrobaţii de la „Cirque du Soleil“ au repetat timp de patru ore înaintea spectacolului de astăzi

Celebra companie de circ canadiană „Cirque du Soleil" va susţine de astăzi şi până pe 12 februarie nouă reprezentaţii ale spectacolului „Saltimbanco" la complexul Romexpo din Capitală.

Acrobaţii de la „Cirque du Soleil" au repetat timp de patru ore înaintea spectacolului de astăzi, care va începe la ora 20.00.

11 momente vor fi prezentate publicului românesc, dintre care cele mai periculoase vor fi „Prăjinile chinezeşti" şi „Leagănul rusesc".

Acrobaţii sfidează leglile fizice, aruncându-se de pe o prăjină pe cealaltă în „Prăjinile chinezeşti", a căror înălţime depăşeşte 7 metri, în timp ce în „Leagănul rusesc" artiştii se catapultează în aer până la înălţimea de 12 metri, executând salturi impresionante.

Peste 4.000 de spectatori vor fi prezenţi la spectacol. Se mai pot achiziţiona bilete de pe eventim.ro atât pentru reprezentaţia de astăzi, cât şi pentru cele din zilele următoare. Organizatorii au decis să elibereze locuri blocate iniţial de o parte a echipamentului tehnic.

Plin de momente uluitoare de acrobaţie , spectacolul „Saltimbanco" este o sărbătoare dedicată agilităţii şi artei, având o distribuţie ce cuprinde 50 de artişti din 20 de ţări. Veţi fi impresionaţi de demonstraţii de forţă, flexibilitate şi echilibru, de salturi periculoase şi de graţia acrobaţilor care evoluează la trapez. Personajele show-ului - Baronul, Eddie, Visătorul, Stăpânul inelelor, Copilul, Cavalerii, Bella, Viermii Multicolori, Viermii Mascaţi şi Barocii - vă vor transporta într-o lume de vis, într- un oraş imaginar plin de diversitate.

Costumele viu culorate ale artiştilor au fost produse în Montreal, cartierul general al „Cirque du Soleil", prin eforturile a peste 300 de artizani. Recuzita cuprinde 3.000 de costume şi peste 250 de perechi de pantofi făcuţi la comandă. Fiecare artist îşi realizează singur machiajul complicat, urmând instrucţiunile dintr-un manual care îi arată ce trebuie să facă pas cu pas.

Click aici pentru galerie foto de la repetiţiile pentru spectacolul „Saltimbanco"

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite