SONDAJ Care a fost cea mai frumoasă rochie de la Oscar?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Divele de la Hollywood au păşit pe covorul roşu al celei de-a 84 ediţii a premiilor Oscar, de duminică noapte, în rochii alb-negru, lăsând în urmă roşul mult aclamat al anilor trecuţi.

Angelina Jolie, Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow au strălucit în lumina reflectoarelor. Deşi au optat pentru rochii în culori simple, unde a predominat negrul şi albul, actriţele au acaparat atenţia întregii audienţe ori de câte ori s-au oprit să zâmbească sutelor de bliţuri.

Citiţi şi:

OSCAR 2012 Cel mai bun film: „The Artist". Cea mai bună actriţă în rol principal: Meryl Streep, „The Iron Lady" VIDEO

Cine este Jean Dujardin, primul francez care a câştigat un Oscar pentru Cel mai bun actor în rol principal

FOTO Jennifer Lopez, cea mai sexy apariţie de la premiile Oscar: decolteul generos a făcut să i se vadă sânii în toată splendoarea lor

„The Artist": primul film mut care câştigă Premiul Oscar după 83 de ani

Opţiunile vestimentare ale multora dintre actriţe s-au înscris perfect în trendul ceremoniei de duminică seara, când un film mut alb-negru, „The Artist" a reuşit să-şi adjudece cele mai importante premii. Astfel, cele mai multe dintre ţinute au avut un uşor aer retro.

Gala a fost deschisă de Angelina Jolie şi rochia ei impunătoare, lungă, din catifea neagră, crăpată în lateral, care îi descoperea generos un picior. Creată de casa de modă Versace, ţinuta Angelinei a primit numai aprecieri pozitive.

image

Cameron Diaz a optat pentru Gucci. Rochia albă, lungă, mulată pe corp şi bogată în partea de jos a scos-o pe Diaz din anonimat, conturându-i foarte bine formele.

image

La fel de voluptoasă a fost şi Jennifer Lopez.

Cântăreaţa, în vârstă de 42 de ani, a fost în centrul atenţiei datorită unei creaţii Zuhair Murad, foarte decoltată în partea de sus, în faţă şi în spate, lungă şi mulată pe corp.

Tot alb a ales şi Milla Jovovich, care a întors privirile cu o rochie asimetrică, pe un singur umăr.

image

Gwyneth Paltrow a ales o rochie albă Tom Ford cu o capă detaşabilă, iar Rooney Mara („The Girl with a Dragoon Tattoo") a optat tot pentru o rochie albă, marca Givenchy.

image

Câteva „pete de culoare" au oferit: Emma Stone, care a îmbrăcat o rochie ciclamen cu o fundă mare la gât, şi Michelle Williams, care a defilat într-o creaţie portocalie Louis Vuitton.

image
image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite