FOTO S-au ales finaliştii de la „Vocea României“. Cine sunt concurenţii care se vor lupta pentru marele titlu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antrenorii de la „Vocea României“
Antrenorii de la „Vocea României“

Cristian Sanda, Ştefan Stan, Iuliana Puşchilă şi Dragoş Chircu sunt cei patru concurenţi de la „Vocea României" care s-au calificat, vineri seară, în marea finală a show-ului, ce se va desfăşura pe 26 decembrie.

Cei opt semifinalişti care au urcat vineri seara pe scena concursului au făcut spectacol şi au dat tot ce au avut mai bun pentru a ocupa un loc în marea finală.

Deşi lupta a fost extrem de strânsă, toţi concurenţii reuşind să impresioneze juriul cu prestaţiile lor, publicul şi-a votat favoriţii. În această ediţie şi antrenorii şi-au votat elevii, dar decizia a venit din partea telespectatorilor.

Din echipa antrenorului Marius Moga, publicul l-a votat pe Cristian Sanda să meargă mai departe, cu un procentaj de 54%, iar Liviu Teodorescu a părăsit competiţia, cu 46%. Marius Moga i-a votat în mod egal pe ambii concurenţi: Cristian Sanda 50%, Liviu Teodorescu 50%.


Cristian Sanda

Cristian Sanda

Următorul finalist a fost ales din echipa Loredanei.

Învingătorul a fost desemnat Dragoş Chircu. Acesta a fost ales cu un procentaj de 65%, în defavoarea lui Iulian Canaf, care a strâns 35% dintre voturile publicului. Loredana a votat egal pentru cei doi.


Dragoş Chircu

Dragoş Chircu

Din echipa lui Horia Brenciu, cea a care a convins publicul că merită o şansă mai departe a fost Iuliana Puşchilă. Tânăra, în vârstă de 16 ani, a primit 61% din voturile publicului, în timp ce contracandidata sa, Irina Tănase, doar 39%. Brenciu a votat 60% pentru Iuliana şi 40% pentru Irina.


Iuliana Puşchilă

Iuliana Puşchilă

Cel care a completat formaţia finaliştilor a fost Ştefan Stan, din echipa lui Smiley. Ştefan a fost ales cu un procentaj de 63% dintre voturi, în defavoarea lui Cătălin Dobre care a primit 37%. Smiley a votat pentru Ştefan, 55% şi pentru Cătălin, 45%.


Ştefan Stan

Ştefan Stan
Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite