„Românii au talent“: Vezi aici concurenţii care au primit "DA" în cea de-a şasea ediţie a concursului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a şasea ediţie a concursului este ultima din seria celor înregistrate. Următoarele emisiuni vor fi în direct. În această seară juriul i-a selectat pe ultimii 12 concurenţi din cei 48 de semifinalişti. Cele patru semifinale vor avea loc pe 1 şi 2 aprilie, apoi 8 şi 9 aprilie.

Vezi aici lista cu cei 12 semifinalişti!

Passo doble la 4 şi 5 ani, aparent imposibil, dar doi copii au demonstrat că se poate. Juriul şi publicul au zâmbit îmbătaţi de gingăşia celor mici, aşa că semifinala este următorul pas.

O trupă de mini-dansatori au de ce se mândri, ajung şi ei în finală.

Mario, cu o voce deosebită, s-a aruncat foarte sus, dar n-a greşit, dar a arata ce poate. Merge în etapa următoare.

Mara, un Charlie Chaplin în miniatură n-a luat pe nimeni în seamă. Şi-a făcut numărul şi bine a făcut pentru că ajunge în finală.

Udrea Claudiu, un agent de pază căruia i-a plăcut să se "imagineze în locul marilor artişti" pe scenă, a uimit asistenţa în adevăratul sens al cuvântului cu acordurile lui Frank Sinatra. Pe lângă "barvo" din partea publicului, talentul care "zace în el" a plăcut şi juriului, aşa că cei 3 de "Da", îl vor duce în etapa următoare.

Mihai-Marius un "imitator de animale" a produs delir. Şi cum veselia dăruită trebuie răsplătită, tânărul cu talent la actorie a primit mulţumiri din partea juriului şi "Da"-ul de rigoare.

Natalia, un "fluture" din Republica Moldova a primit felicitări din partea juriului. Duetul mamă-fiică, au dovedit că ştiu să danseze foarte bine, aşa că răspunsu n-a putut fi decât "Da".

"Îmi cer iertare pentru prestaţia care va urma" a spus o doamnă de 48 de ani din Vaslui. Ea a cântat un câtec ţigănesc, dar nici "Doamne ajută" nu a ajutat-o să ajungă în finală.

Dansatoarea indiană a făcut furori în public, dar n-a lăsat nici juriul indiferent. A primit 3 "Da" aşa că merge mai departe.

O trupă care dansează împreună de 6 ani a reuşit să îşi atragă numai cuvinte la superlativ din partea juriului. Ce vor prezenta ei semifinală încă n-au dezvăluit, dar un lucru este cert: "americanii au avut motive să se teamă" de ei, atunci când nu le-au acordat viză.

"Lie Ciocârlie" şi o tânără energică au fost pe placul juriului şi au primit un loc în semifinală.

Unul din numerele de magie prezentat de un "iluzionist care se pricepe pentru că s-a antrenat pentru asta" a primit 3 de "Da". Cei doi porumbei din recuzită a fost însă preferaţii lui Smiley şi Pavel Bartoş care n-au ezitat să poarte un dialog jovial.

image

Citeşte AICI despre Cristian Stancu, bărbatul care a înghiţit un balon!

O frumoasă tânără a reuşit să impresioneze membrii juriului prin modul în care a cântat, atât la voc, cât şi la chitară. 

Ciuleandra în varianta prezentată de un grup de dansatori le-a facilitat accesul îentru semifinală.

Un cântec cu "accente cosmice" pe nişte instrumente nemaintâlnite a fost reţeta succesului pentru instrumentistul fantezist care i-a făcut poftă lui Andi să-şi încerce talentul.

Un cuplu de acrobaţi a primit critici din partea lui Mihai Petre, dar a uimit asistenţa. Votul final a fost în favoarea lor, asa că vor putea

Momentul de "air guitar" pe AC/DC - Thunderstruck, a strânit hazul tuturor, i-a adus în scenă pe Smiley şi Pavel Bartoş, dar nu i-a adus chitaristului de ocazie şi votul favorabil din partea juriului.

Un tânăr cu talentat la pictură şi dans, însoţit de o micuţă dar energică domnişoară au fost pe placul juriului, care n-a ezitat să le ofere ocazia de a arăta ce pot în continuare.

Sala a fost alături de o bunicută de aproape 85 de ani care a cântat o melodie de-a lui Ducu Bertzi. Cu tot respectul cuvenit, juriul a refuzat să o accepte pentru etapa următoare.

Un ansamblu coral la "sticluţe", format din 16 voci feminine, a adus armonia şi în sala şi pe scenă, aşa că şi lor le-a fost deschisă poarta pentru următoarea etapă a concursului. VEZI MAI MULTE AICI!

image

"Mâncătorul de lame" a îngrozit membrii juriului cu numărul său, dar a primit acceptul unanim de a fi unul dintre semifinalişti. VEZI MAI MULTE AICI!

image

Două femei, din generaţii diferite, dar împreună pe scenă, au atras admiraţia juriului şi "biletul" pentru semifinală, prin felia de "folclor autentic" pe care au servit-o publicului.

Un tânăr şi-a mişcat toată zona abdominală într-un mod foarte ciudat, atrăgând din prima porecla „Ciudatul” din partea juriului, dar şi un "Da" pentru etapa următoare. VEZI FOTO AICI - FOTO.

image

În fiecare semifinală vor evolua câte 12 concurenţi. Astăzi vor fi anunţate numele primilor 12 concurenţi care apar în prima ediţie live a emisiunii, difuzată la Pro TV pe 1 aprilie. Restul semifinaliştilor vor fi afişaţi pe site-ul romaniiautalent.ro, în această noapte, după terminarea emisiunii.

În finală vor exista 12 concurenţi care se vor lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro. Câştigătorul va fi desemnat de către public prin sms. Deocamdată, data finalei nu a fost stabilită.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite