Românca lui DiCaprio face acte de caritate pentru oraşul natal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălina i-a înnebunit pe italieni cu frumuseţea ei
Mădălina i-a înnebunit pe italieni cu frumuseţea ei

Fotomodelul Mădălina Ghenea vrea să se implice financiar într-un proiect de modernizare a maternităţii din Slatina, oraşul în care s-a născut.

Mădălina Ghenea (23 de ani), care s-a făcut remarcată în urma unei presupuse relaţii cu celebrul actor Leonardo DiCaprio, a revenit, duminică, în România. Invitată la emisiunea „Sinteza Zilei", difuzată la Antena 3, fotomodelul a vorbit despre povestea ei de viaţă, despre proiectele personale şi despre planurile ei de viitor. Deoarece îi plac foarte mult copiii, Mădălina  a dezvăluit că unul dintre aceste proiecte constă în modernizarea maternităţii din Slatina, oraşul său natal.

Mai exact, este vorba despre Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slatina, unitate medicală pe care frumoasa brunetă intenţionează să o sponsorizeze. Gestul a fost confirmat de conducerea spitalului slătinean. Managerul instituţiei, Andrei Iordache, a declarat că a fost contactat de rude ale manechinului în acest sens, dar că totul s-a limitat, pentru moment, doar la discuţii informale privind procedurile ce trebuie urmate.

Vrea să cumpere incubatoare şi paturi

„Este adevărat: fratele domnişoarei Ghenea m-a vizitat, zilele trecute, deoarece aceasta ar dori să sponsorizeze cu o anumită sumă blocul maternal şi secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean Slatina. Ar vrea să cumpere incubatoare şi paturi pentru bebeluşi. Desigur că m-a bucurat acest lucru, orice sumă este bine-venită. Deocamdată pot să vă spun doar că discuţiile sunt la un nivel preliminar.

Fratele ei a vrut să ştie ce paşi trebuie urmaţi de către persoanele care vor să ajute cu bani spitalul nostru. Nu am ajuns la detalii legate de suma ce ar urma să fie donată unităţii noastre, dar, indiferent de nivelul ei, gestul este de apreciat", a declarat Andrei Iordache.

Mădălina Ghenea a mărturisit, de asemenea, că a adopat la distanţă un copil din Haiti, unde a lucrat ca voluntar. „Anul trecut l-am cunoscut pe Nord, un copil care avea nevoie de o operaţie urgentă. Tatăl lui mi-a cerut ajutorul plângând. De atunci am grijă de el de la distanţă, aşa cum pot", a povestit modelul. Prin acest gest, Mădălina se alătură celorlalte vedete autohtone care au adoptat la distanţă precum Andreea Marin-Bănică sau Monica Gabor. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite